Han plasserer en kjøkkensvamp i kjøleskapet: Se hvorfor du bør gjøre det samme

25/04/2024 22:33

Sofie

Livsstil
Foto: Privat
Foto: Privat
Vanligvis brukes en kjøkkensvamp til rengjøring eller oppvask, men den kan faktisk ha en strålende effekt i kjøleskapet ditt.

Har du noen gang vurdert å putte en svamp i kjøleskapet? Det høres kanskje rart ut, men det er faktisk et smart triks som kan bidra til å holde kjøleskapet rent og grønnsakene friske lenger.

Slik gjør du det:

Alt du trenger er en svamp og litt natron. Først legger du en liten mengde natron direkte på svampen. Deretter kan du plassere svampen i kjøleskapet ditt.

Svampen absorberer fuktighet som oppstår i kjøleskapet ditt. Dette betyr at kjøleskapet ditt holder seg renere lenger og grønnsakene holder seg friskere lenger når du oppbevarer dem i kjøleskapet.

Natron nøytraliserer vond lukt. Så hvis du har problemer med vond lukt i kjøleskapet, er dette trikset en enkel og billig løsning.

Hvis du aldri har prøvd dette trikset før, bør du definitivt prøve det. Det er en enkel og billig måte å forbedre hygienen i kjøleskapet og forlenge holdbarheten til grønnsakene dine.

Så neste gang du har en ekstra svamp i hånden, bør du vurdere å bruke den i kjøleskapet. Du vil bli overrasket over hvor stor forskjell det kan gjøre.

Du kan se i videoen under hvordan det smarte trikset fungerer:

Læs også:

Kvinne legger sitronene sine i fryseren – så skjer magien som får nordmenn til å gape De færreste vet hvorfor du bør legge sitronene dine i fryseren.
Dette er kroppens fysiske signaler når døden nærmer seg Døden er den naturlige avslutningen på livet. Kroppen kan bare holde ut i en begrenset tid, og kroppens signaler om at tiden er inne, er helt tydelige.