Han setter en klesklype på et dusjhode: Du vil aldri gjette hvorfor

06/05/2024 20:00

Mikkel Sletta

Livsstil
Foto: YouTube
Normalt bruker du en klesklype til å henge klærne til tørk, men faktisk kan du bruke den til noe helt annet.

Har du noen gang tenkt på at en enkel gjenstand som en klesklype kan forvandle duften til hjemmet ditt? Det høres kanskje overraskende ut, men en klesklype kan faktisk brukes til mye mer enn bare å henge klær til tørk.

Med dette smarte trikset kan du få hjemmet ditt til å lukte fantastisk behagelig.

For å utføre dette trikset, finn først en klesklype av tre.

Påfør deretter noen dråper eterisk olje på den, litt babyolje, eller legg den i vann med noen vaskemiddelperler.

Dette vil få klesklypen til å lukte behagelig.

Nå må du bare henge dem et sted i hjemmet ditt. Det kan være på blomsterpotter, på radiatoren, på dusjdøren eller et annet sted hvor de ikke er direkte synlige.

På denne måten sørger klesklypene for at det alltid lukter skikkelig behagelig og friskt i leiligheten din. Hvis du aldri har prøvd det før, prøv det!

Dette trikset er ikke bare enkelt å gjøre, men det er også en økonomisk måte å holde hjemmet ditt på en frisk lukt. Så neste gang du ser en klesklype av tre, vil du kanskje tenke på den som mer enn bare en gjenstand for å henge klær til tørk. Med noen få dråper olje kan den bli en del av duftstrategien for hjemmet.

Du kan se i videoen nedenfor hvordan du kan gjøre det:

Læs også:

Ekspert avslører: Så ofte bør du faktisk dusje Alle har forskjellig syn på hvor ofte man skal dusje. Nå svarer en lege på hvor ofte du faktisk bør dusje
Far fikk sitt livs sjokk: Så baby i vaskemaskinen Det var et sjokk av de sjeldne som en far nylig opplevde da han kom hjem og sjekket den kjørende vaskemaskinen. Han hadde ikke forventet å stirre inn i et par øyne.