Hun heller væske i toalettbørsteholderen: Like etter lukter badet himmelsk

17/02/2024 18:00

Sofie

Livsstil
Foto: Shutterstock
Trikset krever ingen midler du ikke har hjemme.

Mange har sikkert opplevd å komme ut på et bad som ikke akkurat lukter tulipaner og roser. Det er imidlertid mange måter å nøytralisere lukten på.

En rengjøringsguru har funnet et triks som de færreste kjenner til, men som er ekstremt effektivt.

I jakten på et friskt og rent bad, fritt for ubehagelige lukter og bakterier, har en britisk rengjøringsguru delt et ukonvensjonelt, men effektivt triks. Det viser seg at løsningen på et velduftende bad kan være så enkel som å bruke et produkt de fleste allerede har i hjemmet: vaskekapsler.

Selv det reneste badet kan inneholde bakterier og lukt, spesielt rundt toalettet, i badekaret og i dusjkabinettet. Og vond lukt har en tendens til å spre seg til resten av huset.

Men Donna Mendoza, en influencer kjent under navnet @Thecleaninglady på TikTok, har funnet en løsning som ikke krever ekstra utgifter til dyre luftfriskere.

Donna deler massevis av rengjøringstips med følgerne sine, og hennes enkle, men geniale metode for å bekjempe badelukt har fanget oppmerksomheten til internett. Trikset hennes? Ved å bruke vaskekapsler for å skape en langvarig frisk duft på toalettet.

Trikset er å løse opp en vaskekapsel i en bolle med varmt vann, og sikrer ved å bruke en gaffel at kapselen løses helt opp. Hun heller deretter den tilberedte blandingen i toalettbørsteholderen, som sørger for at hver gang toalettbørsten brukes, blir det igjen en frisk duft i toalettet.

Eventuell overflødig væske anbefales også å helles direkte i toalettet for å friske opp og rengjøre det ytterligere.

Denne metoden er ikke bare økonomisk, men også praktisk, da mange fortsatt bruker toalettbørsten når de har spredt vond lukt på badet. Samtidig kan effekten av den friske duften vare i flere dager.

Hvis vaskekapslene inneholder antibakterielle ingredienser, bidrar trikset også til et mer hygienisk baderomsmiljø. Donnas triks viser at å tenke nytt om vanlige husholdningsprodukter kan gi overraskende løsninger på hverdagslige problemer.