Mamma gikk ned 74 kilo: Endret en enkelt ting som de fleste mødre gjør

20/03/2023 13:36

Emma Sletta

Livsstil
Foto: Privat
Foto: Privat
Hun fikk seg et sjokk da vekten plutselig viste 159 kilo. Hun visste at det var på tide å gjøre noe, men hun visste ikke at løsningen var så enkel.

Til sønnens superheltbursdag slet 33 år gamle Casey Gemmell med å komme inn i et Batman-kostyme i størrelse 5XL. Og da hun så et bilde av sin utkledde kropp, hadde hun vanskelig for å kjenne seg igjen.

Og det var ikke rart, for amerikanske Casey Gemmell hadde lagt ut voldsomt i lang tid. Vekten viste plutselig 159 kilo, skriver den britiske avisen Metro.

Dette fikk tobarnsmoren til å stoppe opp og ta en avgjørelse. Nå ønsket hun å gå ned i vekt.

Casey Gemmell begynte å tenke på hva hun spiste. Det ble klart for den travle moren at hun spiste altfor mye mat fordi hun gjorde noe som mange andre foreldre også gjør.

"Barna mine spiste aldri opp maten, så jeg spiste restene på tallerkenene deres i tillegg til min egen mat. Vanligvis var det takeaway eller hurtigmat, sier Casey til Metro.

Hun er overbevist om at hennes dårlige vane med å spise barnas rester er skyld i hennes massive overvekt. Og da hun droppet restene, begynte å følge en diett og lastet ned en løpende app, skjedde det noe.

I dag er Casey 37 år gammel, og vekten hennes er nesten halvert. Hun har gått ned 74 kilo og ser rungende bra ut i superheltkostymer. Og viktigst av alt, hun føler seg som en superhelt.

Foto: Privat

Foto: Privat