Mange gjør det: Derfor bør du ikke sove naken

07/01/2024 19:00

Sofie

Livsstil
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Hvis du – som så mange andre – pleier å kaste alle klærne før du legger deg, så bør du kanskje vurdere å beholde noen av dem til neste gang.

Selv om det har vist seg å ha en rekke helsemessige fordeler å sove naken, advarer en lege at når det kommer til hygiene, er det best å unngå det.

Dr. Anthony Youn, en plastikkirurg fra USA med mer enn 5,01 millioner abonnenter på det sosiale mediet YouTube, har pekt på én stor og ekkel ulempe ved å sove naken.

Det skriver Express.

"Den gjennomsnittlige personen fiser 15 til 25 ganger om dagen, og dette kan skje mens du sover," sa han.

"En vitenskapelig studie har bevist at hver gang du passerer gass, sprer du en liten mengde avføring. Den samme studien viste at vanlige underbukser vil fange alle disse partiklene. Så for din sengekamerats skyld, vær så snill å sov med undertøyet på." Dr. Youn la til:

"Og skift sengetøy regelmessig, ditt ekle dyr!"

Læs også:

Legg det under jordbærplanten din: Da får du sommerens beste avling Det er en vanlig frustrasjon blant jordbærdyrkere å se rikelig blomstring uten at innhøstingen følger etter.
Dette er hva vitenskapen sier om å spise en banan til frokost Selv om det ikke er ideelt som et første måltid, kan det være fordelaktig å spise en banan før frokost eller som en del av en balansert frokost.