Par kjøper gammel lastebil: 1 år senere blir den forvandlet og omgjort til et hjem

25/01/2023

Mikkel Sletta

Livsstil
Foto: Facebook
Foto: Facebook
Kjæresteparet Iona Stewart og Martin Hill kjøpte en lastebil som egentlig tilhørte på søppeldynga. Men etter en liten makeover hadde de skapt drømmehjemmet sitt.

Å kjøpe hus er nok en av de største investeringene i livet ditt, og hvis du ikke har det utrolig godt kan boligkjøp bety at du må betale for lånet resten av livet.

 Hvis du ikke velger å gjøre som Iona og Martin, som valgte å ignorere boligmarkedet fullstendig og heller bygget sin egen bolig i en gammel lastebil.

Paret elsker å reise, så deres krav til et drømmehus var at de kunne bo i det hvor som helst.

Bored Panda skriver at etter noen øl kom Martin på ideen om at de kunne bo i campingvogn, og den tanken ble ikke borte selv da han ble edru.

Så paret letet på eBay etter en passende campingvogn, men i stedet for en campingvogn ble de forelsket i en lastebil som tidligere hadde blitt brukt til å levere brød. Så fikk de ideen:

"Hvorfor ikke bare pusse opp lastebilen og gjøre den til vårt hjem?"

De fulgte en magefølelse, kjøpte lastebilen og startet umiddelbart oppussingen, noe som selvfølgelig ikke var en enkel oppgave. Derfor ble også oppussingen av lastebilen en fulltidsjobb for ekteparet.

Martin tok seg av snekringen og alt det fysiske arbeidet, mens Iona tok seg av interiør og design. Og etter fire lange måneder med hardt arbeid, hadde de endelig bygget drømmehjemmet sitt!

Her på bildene under kan du se lastebilens ville makeover.

Læs også:

Bestemor 57: Starter med OnlyFans for å betale husleie Viktoria Winslow har slått seg sammen med datteren Zoe for å starte med OnlyFans.
"Farmen kjendis" skaper sterke reaksjoner: Produksjonen bryter loven Årets "Farmen kjendis" har gitt mange dramatiske og minneverdige øyeblikk.