Kjent skuespilleren er død

25/01/2023

Mikkel Sletta

Nyheter
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Skuespilleren døde i en alder av 83.

Al Brown – kjent fra «The Wire» – er død. Dette opplyser hans familie.

Skuespillerens datter, Jenny, forteller til TMZ at Al Brown døde fredag ​​i Las Vegas som et resultat av kampen mot Alzheimers. Hun forteller at før han begynte å opptre på 90-tallet, var han en 29 år gammel luftvåpenveterinær som tjenestegjorde på to turneer i Vietnam. Dette er skrevet av MTZ.

Videre sa datteren at Al Brown elsket fansen hans og alltid ønsket å stoppe og snakke med alle som kunne ha gjenkjent ham fra showene hans gjennom årene.

Al Brown vil bli best husket for å ha spilt oberst Stan Valchek på det populære HBO-showet fra 2000-tallet. I serien var han en høytstående Baltimore PD-tjenestemann, ofte fremstilt som noe korrupt, som ville gi hovedpersonens politifolk en hard tid i etterforskningen.

Foto: YouTube

Skuespilleren hadde til og med noen få bemerkelsesverdige filmer på repertoaret. Han spilte små roller i "The Replacements", "12 Monkeys", "Lay the Favorite", "Red Dragon", "Liberty Heights" og flere.

Han hadde en evne til å spille hardkokte politimenn og rettshåndhevelsestyper.

Læs også:

Bestemor 57: Starter med OnlyFans for å betale husleie Viktoria Winslow har slått seg sammen med datteren Zoe for å starte med OnlyFans.
"Farmen kjendis" skaper sterke reaksjoner: Produksjonen bryter loven Årets "Farmen kjendis" har gitt mange dramatiske og minneverdige øyeblikk.