Smart triks viser hvordan du sparer på varme regningen

08/09/2022 07:38

Emma Sletta

Livsstil
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Det er mange måter å spare litt penger på her og der.

Prisene på det meste er for tiden høyere enn de noen gang har vært før, og det ser ikke ut til at prisøkningene kommer til å stoppe i nærmeste fremtid.

Derfor prøver mange mennesker å spare der besparelser kan gjøres, og heldigvis er det mulig å spare penger på mange områder uten mye problemer.

For eksempel kan du spare penger på strøm i nesten alle rom i hjemmet ditt, spare penger på bensin eller spare på varme regningen med et smart triks delt av en bruker på videoappen TikTok. 

Det eneste trikset krever er at du av og til vasker opp for hånd, og at du av og til lager noe på komfyren. 

Se trikset herunder.

Artikkelen fortsetter under videoen

En bruker som går under navnet @costoflivingcrisistip på TikTok deler regelmessig tips for å spare penger i en tid med stigende priser, og en av dem vises i videoen ovenfor. 

Videoen forklarer hvordan du umiddelbart kan helle vannet der du har kokt egg, pasta eller lignende i et oppvaskkar med oppvaskmiddel såpe når du er ferdig med å bruke den.

Deretter bør du fylle potten med vann igjen og sette den på den varme - men av - komfyren umiddelbart.

Varmen fra komfyren vil gjøre vannet varmt, og du kan nå også helle vannet i oppvaskbadekaret.

På denne måten sparer du penger på varmeregningen, da du kan bruke varmen fra ovnen til å varme oppvaskvannet i stedet for å bruke varmt vann fra springen, noe som er dyrere enn kaldt vann.