Bestevenn avslører: Jeg vet at Maddie ble solgt

19/01/2023 19:07

Mikkel Sletta

Nyheder
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Det britiske mediet The Mirror har intervjuet romkameraten til Christian Brueckner, som er mistenkt for å stå bak kidnappingen og drapet på Madeleine McCann.

Etter 13 års etterforskning ser det ut til at politiet har funnet personen som kidnappet bare 3 år gamle Madeleine McCann fra en ferieleilighet i byen Pria da Luz i Portugal. 

Tysk politi er overbevist om at pedofilen Christian Brueckner står bak, og de mener også at han drepte Madeleine McCann.

Tysk politi er overbevist om at pedofilen Christian Brueckner står bak, og de mener også at han drepte Madeleine McCann.

Christian Brueckners tidligere bestevenn, Michael Tatschl, er imidlertid ikke like sikker.

Tatschl og Brueckner bodde sammen i Praia da Luz på det tidspunktet Madeleine forsvant på mystisk vis i mai 2007. Og selv om Tatschl ikke er i tvil om personligheten bak Christian Brueckner, tror han ikke at han har slått Maddie i hjel.

På den annen side føler han seg helt sikker på at tyskeren har solgt Maddie videre med fortjeneste.

Solgt til Marokko?

"Han er en pervers og han er mer enn i stand til å gripe et barn for å misbruke det seksuelt eller for penger," sier Brueckners tidligere bestevenn, Michael Tatschl i et intervju med det britiske mediet The Metro.

Han legger også til at Madeleine McCann godt kan være i Marokko.

"Han skrøt alltid av penger og tjente penger. Han snakket til og med om å selge barn, kanskje til Marokko», forteller han til Metro og legger til:

«Jeg tror han kan ha solgt Maddie til noen. Kanskje en sexring. Jeg bodde hos ham på den tiden. Han var min beste venn. Jeg vet at han gjorde det, sier Tatschl.

Mens den pedofile tyskerens tidligere bestevenn ikke er i tvil om hva som skjedde med Madeleine McCann, har det vært mange ulike tilbud.

Tysk politi antas å være sikre på at Madeleine er drept og at det mest sannsynlig skjedde kort tid etter at Christian Brueckner hadde kidnappet henne.

I Portugal er politiet fortsatt hengt opp i teorien om at Madeleine McCanns egne foreldre sto bak.