Tine ble frastjålet alle minner etter mannens død: Nå har ALT blitt levert tilbake i en kasse

21/04/2017 09:45

Anniken Hauge

Nyheder
Tirsdag hadde Tine Bjørneboe innbrudd og ble frastjålet to PC-er som inneholdte bilder av hennes avdøde mann. Fredag morgen ble alt levert tilbake igjen.

Onsdag skrev Dagens.no om 40-årige Tine Bjørneboe som tirsdag hadde hatt innbrudd i huset sitt. I den forbindelse hadde hun blitt frastjålet det verst tenkelige - to PC-er med bilder og minner om mannen sin Jacob Rossen, som døde av kreft i november i fjor. 

De uerstattelige minnene lå utelukkende på de to stjålne PC-ene, og derfor valgte Tine Bjørneboe å poste et innlegg på Facebook, hvor hun tryglet de ukjente innbruddstyvene om å levere tilbake de stjålne verdiene.

Denne bønnen gjentok Tine Bjørneboe overfor Dagens.no, selv om hun visste at sjansen for å få igjen de to PC-ene var minimale. 

Allikevel følte hun at hun ble nødt til å prøve:

- Hvis jeg ikke hadde gjort noe, ville jeg fått det vanskelig med meg selv. Jeg er klar over at det er litt søkt, men hvis barna mine spør om 10 år, kan jeg i det minste si at jeg gjorde et forsøk, fortalte Tine Bjørneboe.

Tine og mannen hennes Jacob. Foto: Tine Bjørneboe/Facebook

Etter Dagens.dk fortalte historien onsdag, har den tatt en både lykkelig og høyst uventet retning. 

For da Tine Bjørneboe fredag morgen klokken 05 var på vei ut døren fra huset sitt for å fortelle historien sin på Go'Morgen Danmark (tilsvarende God morgen Norge, red.) var hun i ferd med å snuble over noe som stod på trappen foran familiens hus. 

 

Utenfor sto det nemlig en kasse med de to PC-ene samt barnas Ipads og en telefon, som tyvene hadde stjålet. 

- Jeg trodde rett og slett at det ikke var sant, men jeg ble sinnsykt glad og skyndte meg å sette det inn. Jeg var ikke så glad for å etterlate det hjemme, men jeg måtte rekke et tog og kunne ikke ta det med under armen, så jeg tok det jeg klarte å bære, forteller en lykkelig Tine Bjørneboe til Dagens.no.

Foto: Tine Bjørneboe/Facebook

Foto: Tine Bjørneboe/Facebook

Siden har den 40-årige kvinnen fra Danmark delt ytterlige en Facebook-oppdatering, men denne gangen med nyheten om den gledelige og uventede utviklingen i saken.

- Det betyr så mye. Nå skal jeg legge inn en ekstra innsats for å ha backup og ’connecte’ enhetene til alt mulig. Det er så fint at barna mine nå 'har fått faren sin igjen', sier Tine Bjørneboe til Dagens.no.

I Facebook-innlegget takker hun også alle som har delt det opprinnelige ropet hennes om hjelp. 

- Takk! Tusen takk til alle dere som har delt appellen min til tyvene som stjal fra meg på tirsdag. Det har hjulpet. Jeg har fått tilbake de viktigste tingene. Det er helt sykt! Jeg er så lykkelig, står det på Tine Bjørneboes Facebook-profil, hvor hun avslutter med ordene:

- Nå må jeg komme meg hjem og lage en back-up - og så kanskje ha en liten fest. Igjen – takk. Tror faktisk jeg elsker dere alle sammen.