Analytiker: Putin 'vil dø før slutten av høsten'

29/09/2023 12:30

redaktion

Nyheter
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Eksperten hevder at den russiske presidenten er nær grensen for gravens dybder.

I et nylig intervju på YouTube-kanalen 'Khodorkovsky Live' har den kjente politiske forsker Valery Solovey uttalt at Russlands president Vladimir Putin er i en kritisk tilstand og kanskje ikke vil overleve før slutten av høsten.

Disse uttalelsene ble rapportert av Daily Star.

Valery Solovey har tidligere påpekt at Putin angivelig lider av en alvorlig sykdom og ikke har vist seg offentlig siden tidlig i 2020.

Nå går han enda lenger ved å hevde at Putin er nær døden og at vi snart vil få bekreftelse på hans død.

Solovey uttaler, "Så snart Putin går bort, vil dette bli kunngjort i løpet av timer. Informasjon om hans død vil bli rapportert, da det er mange interessenter både i og utenfor Russland som vil sørge for at dette ikke forblir en hemmelighet. Dette forventes å skje før slutten av høsten."

Det er viktig å merke seg at Valery Solovey ikke har spesifisert årsaken til den påståtte forestående døden. Intervjuet ble utført på YouTube-kanalen 'Khodorkovsky Live', som ble skapt av den russiske forretningsmannen i eksil Mikhal Khodorkovsky, som også intervjuet statsviteren.

Spekulasjonene om Putins dårlige helse har vært store, spesielt siden Russland sendte tropper inn i Ukraina i mars 2022.

Kreml har konsekvent hevdet at presidenten er i «god form».

Likevel har en ukrainsk plastikkirurg ved navn Dmytro Slosser tidligere bidratt til spekulasjonene ved å påpeke forskjeller i Putins armbevegelser, noe som fører til teorier om at Putin kan ha en dobbeltgjenger.