Arve oppdaget en håndskrevet lapp i bilvinduet – men så dukket det uventet opp en mann

14/08/2023 19:30

Sofie Hansen

Nyheter
Foto: Facebook
Foto: Facebook
En mann dukket plutselig opp.

45 år gamle Arve Helle var tidligere ordfører i Fjaler kommune i Norge. I dag jobber han i Førde, og en dag da arbeidsdagen var over og han skulle hjem, så han at det var en lapp i vinduet på bilen hans.

Før han fikk se hva som sto på lappen lurte han veldig på hva det kunne være, da han ikke trodde det kunne være parkeringsavgift. Dette skriver Sosialnytt via TV2.no.

På lappen fikk Arve Helle den kjedelige nyheten om at en mann hadde skadet bilen hans, men mannen hadde også skrevet telefonnummeret sitt på lappen, slik at de sammen kunne løse problemet.

Akkurat da han hadde lest lappen, kom imidlertid en eldre mann løpende bort til ham. Det var mannen som hadde skrevet lappen.

Han hadde sittet på en kafé i nærheten, hvor han hadde sett på om Arve Helle ville rykke opp.

Mannen het Roald Magnussen, og er i 80-årene.

Etter episoden skrev Arve Helle et langt innlegg på Facebook, hvor han uttrykte sin takknemlighet for den eldre mannens måte å håndtere det hele på:

“Sjølv om det er kjedeleg å få ein skade på bilen så blei det nesten til ein opptur då eg oppdaga at det var ei usedvanleg samvitsfull sjel som hadde gjort det.
Då eg kom bort til bilen etter jobb i Førde i dag fann eg denne lappen. Eg sette meg inn i bilen og skulle til å køyre då det kom ein eldre kar gåande mot bilen.
Det viste seg å vere “syndaren” sjølv.
Han var frykteleg lei seg og hadde ikkje klart å køyre vidare sjølv om han la att lappen, men hadde i staden sett seg inn på ein kafé med utsikt til bilen for å sjå om eigaren kom.
Vi hadde ein hyggeleg prat og heldigvis er ikkje det noko store skade, så dette ordnar seg utan altfor store kostnadar.

Ein stor applaus til den samvitsfulle og hyggelege eldre førdianaren som viste med ord og handling at ærlege sjeler framleis finns!”

Læs også:

Kjent TV-kokk har gått bort: Han ble 57 år gammel Den populære TV-kokken ble bare 57 år gammel.
Politiet advarer mot iPhone Politiet har utstedt en presserende advarsel om en ny funksjon i den siste iterasjonen av iOS.