Bombetrussel på København lufthavn: - Bombe-ryddere er på vei

29/07/2022 10:30

Emma Sletta

Nyheter
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Politiet har sperret av terminal 2 i København lufthavn etter trusler om en bombe i en bag. Både EOD og bombe hunder har blitt tilkalt, sier vaktsjefen.

Oppdatering 11.20: Mannen, som er svensk sports trener, sier at det bare var for moro at han sa han hadde en bombe i baggen. Uttaelsen var derfor ikke riktig. Mannen er nå anholdt av politiet, og siktet for trusler.

Københavns politi er til stede på København lufthavn, etter at en person har truet med at han har en bombe i baggen sin.

Det sier vaktsjef ved Københavns politi, Esben Godiksen, til Ekstra Bladet.

"Han ble spurt hva han hadde i baggen sin. Han svarte at han hadde en bombe. Det er ikke morsomt, og vi undersøker nå videre."

Bemerkningen kom da mannen skulle sjekke inn bagasjen.

"Ammunisjonsklareringstjenesten (EOD) er på vei, og vi har også bombehunder der ute," sier vaktsjefen.

Eieren av baggen er pågrepet mens politiet etterforsker innholdet.

Politiet kan ikke si om det vil påvirke trafikken på flyplassen.

- Hva det har av påvirker til flyplassens trafikk, har jeg ikke oversikt over. Vi håper at vi får et grep om situasjonen relativt raskt slik at vi kan åpne igjen der ute, sier Esben Godiksen.

 

 

 

Læs også:

Hell eddik i vaskemaskinen: Når du ser hvorfor vil du aldri gjør noe annet Klesvask kan være veldig kjedelig, men selvfølgelig er nyvaskede klær alltid hyggelig. Personlig elsker jeg følelsen og lukten av helt rene klær. Jeg er nok ikke alene om dette.