Celine Dion alvorlig syk: Nå kommer søsteren med grufulle nyheter

05/08/2023 16:30

Sofie

Nyheter
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Den kanadiske sangeren kjemper en hard kamp mot alvorlig sykdom - men ingenting fungerer, utdyper søsteren.

I desember 2022 mottok den ikoniske sangeren Celine Dion en grufull melding fra leger.

Etter et langvarig sykdomsforløp og roterende stivhet i kroppen, kunne legetjenesten diagnostisere henne med Stiff person syndrome, en autoimmun sykdom der kroppen danner antistoffer mot kroppens eget vev, som fører til stivhet i muskler og ledd.

Til tross for den harde rehabiliteringen og medisinene legene har skrevet ut, viste sykdommen seg å ha eskalert raskere enn forventet.

Derfor måtte den prisbelønte artisten avlyse sin planlagte verdensturné i mai 2023, slik at hele Dions fokus kunne settes inn på å bekjempe den skremmende sykdommen.

«Jeg er så lei meg for å skuffe dere alle igjen. Jeg jobber veldig hardt for å gjenoppbygge styrken min, men å turnere kan være veldig vanskelig selv når du er 100%», skrev hun den gang i et beklagende innlegg på sin offisielle Instagram-profil.

Siden den gang har musikkfans over hele verden krysset fingrene og håpet på det beste for 'My heart will go on'-sangeren.

Men dessverre kan Celines søster, Claudette Dion, levere en trist oppdatering om søsterens helse.

I et intervju med det kanadiske magasinet Le Journal de Montreal sier Claudette at til tross for at de har de beste forskerne på feltet knyttet til den 55 år gamle sangerens sak, har det ikke vært tegn til noen form for bedring helsemessig.

- Vi kan ikke finne noen medisin som virker, men det er viktig å ha håp, sa Claudette til media.

Siden avlysningen av den forventede turneen, har Claudette flyttet inn med Celine hjemme hos henne i Las Vegas, hvor hun fungerer som personlig støtte og vaktmester for sangeren.

Selv om det medisinsk sett ikke er tegn til bedring, tror familien fortsatt på det beste og ber til de høyere makter om en rask bedring.

Stiff person syndrom er utrolig sjeldent, og rammer omtrent én av 1 000 000 mennesker.

Læs også:

Emil kjøpte en 125 år gammel kommode for 700 kroner - finner ved et uhell en hemmelig skuff nederst Emil kjøpte en slitt kommode på et loppemarked for 700 kroner. Han hadde imidlertid ingen anelse om at han hadde fått mye mer enn han hadde betalt for. Men så hørte han plutselig en merkelig lyd.
Søvneksperter bekrefter: Spis denne frukten hver dag før sengetid, og du vil ikke angre En enkelt frukt før sengetid kan være løsningen på søvnproblemene dine.