Drastisk endring i Farmen: Disse skal være med

22/08/2023 08:37

Sofie

Nyheter
Foto: Anton Soggiu / TV 2
Foto: Anton Soggiu / TV 2
Deltakerne kritiserer endringen.

En ny runde med «Farmen» nærmer seg med stormskritt. For drøye fire uker siden startet innspillingen på Fredheim gård i Ny-Hellesund i Søgne ved Kristiansand. Tirsdag ble det kjent hvem de 14 deltakerne er.

Dagbladet møtte deltakerne som skal være med på Farmen dagen før de kom til gården. Der ble det også annonsert drastiske endringer, som kan potentielt endre spillet og taktikken for deltakerne.

Fra nå av blir det «alle mot alle», enkelt forklart, det skal gjennomføres tvekamper uavhengig av kjønn. 

- Førstekjempen kan velge hvem hen vil som andrekjempe, uavhengig av kjønn. I forbindelse med dette vil det også bli introdusert noen nye tvekampgrener, som vi gleder oss til å vise fram til seerne, bekrefter programredaktør og direktør for innholdsstrategi i TV 2, Trygve Rønningen, til Dagbladet.

Etter det Dagbladet forstår vil de samme endringene gjelde for «Farmen kjendis», som allerede er spilt inn, men som ikke sendes på TV før på nyåret. 

Noen av deltakerne Dagbladet var i kontakt med før oppstarten av innspillingen kritiserte endringen da de plutselig ble informert om den kort tid før de gikk inn på gården.

- Jeg ble nervøs da jeg hørte det, sånn negativt sett. Jeg har gått rundt og tenkt at det går bra om jeg ikke er så god i melkespann, siden det er jenter mot uansett. Nå er det alle mot alle og menn mot kvinner, og da håper jeg virkelig at de kjører øvelser som faktisk er kjønnsnøytrale, fastslår deltaker Björk Valnes Atladóttir (28).

Etter det Dagbladet fikk opplyst ble ikke deltakerne informert mer enn det før oppstart. De vet heller ikke hvilke grener som kan velges, og heller ikke hvordan omleggingen kommer til å fungere i praksis.

Dette er årets «Farmen»-deltakere:

Anders Rydning (37)

Bent Inge Høiland Rundevold (28)

Björk Valnes Atladóttir (28)

Bård Kristiansen (52)

Carla Maria Haringstad (30) 

Charlotte Tigerstedt (53)

Diana Rooz (30)

Erika Ellingsen (23)

Kathrine Jakobsen (41)

Kornelia Kløv (25)

Martin Hals Johannessen (24)

Per Georg Johansen (63)

Sebastian Eide (33)

Yassin El Barkani (31)

Foto: Anton Soggiu/Strix Televisjon/TV 2

Læs også:

Han legger oppvasktabletter i toalettet: Se nå hva som skjer En brusetablett er en vanlig husholdningsartikkel som ofte brukes til å rengjøre proteser eller badet. Men visste du at en brusetablett også kan brukes til å friske opp toalettet ditt?
Med dette trikset kan du få de gamle gule putene til å se nye ut: Kun 1 ingrediens kreves Puter endrer farge over tid, fra den helt hvite fargen til gul. Dette skyldes mange forskjellige faktorer, hvorav de vanligste er støvmidd og svette. Det hjelper ikke å bytte trekk, så her kommer et triks som hjelper.