Dronning Margrethe smittet med korona

09/02/2022 12:32

Emma

Nyheter
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Det danske kongehus har nettopp kunngjort at hennes majestet, dronning Margrethe II af Danmark, har testet positivt for koronaviruset.

Hennes Majestet Dronningen har blitt smittet med coronavirus. Det opplyser kongehuset i en pressemelding.

Kongehuset sier at dronningen testet positivt i går 8. februar, men at hun heldigvis bare har milde symptomer på viruset.

"H.M. Dronningen testet positivt for COVID-19 i går kveld, tirsdag 8. Februar 2022”

– Dronningen har bare milde symptomer og oppholder seg nå i Christian IX's Palace på Amalienborg. Dronningens planlagte vinterferie i Norge, som skal begynne i dag, er avlyst. Kongefamilien følger helsemyndighetenes instrukser. Melder kongehuset i pressemeldingen.

Foto: Kongehuset/Instagram

Selv om det først nå er at hennes majestet har blitt smittet med COVID-19, har viruset stor innvirkning på henne. Blant annet påvirket det hennes 50-årsjubileum, som ikke kunne feires på samme måte som det var planlagt.

 

 

Læs også:

Legg det under jordbærplanten din: Da får du sommerens beste avling Det er en vanlig frustrasjon blant jordbærdyrkere å se rikelig blomstring uten at innhøstingen følger etter.
Dette er hva vitenskapen sier om å spise en banan til frokost Selv om det ikke er ideelt som et første måltid, kan det være fordelaktig å spise en banan før frokost eller som en del av en balansert frokost.