Dronning Margrethe smittet med korona

09/02/2022 12:32

Emma

Nyheter
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Det danske kongehus har nettopp kunngjort at hennes majestet, dronning Margrethe II af Danmark, har testet positivt for koronaviruset.

Hennes Majestet Dronningen har blitt smittet med coronavirus. Det opplyser kongehuset i en pressemelding.

Kongehuset sier at dronningen testet positivt i går 8. februar, men at hun heldigvis bare har milde symptomer på viruset.

"H.M. Dronningen testet positivt for COVID-19 i går kveld, tirsdag 8. Februar 2022”

– Dronningen har bare milde symptomer og oppholder seg nå i Christian IX's Palace på Amalienborg. Dronningens planlagte vinterferie i Norge, som skal begynne i dag, er avlyst. Kongefamilien følger helsemyndighetenes instrukser. Melder kongehuset i pressemeldingen.

Foto: Kongehuset/Instagram

Selv om det først nå er at hennes majestet har blitt smittet med COVID-19, har viruset stor innvirkning på henne. Blant annet påvirket det hennes 50-årsjubileum, som ikke kunne feires på samme måte som det var planlagt.

 

 

Læs også:

5 sunne frukt og grønnsaker som kan gjøre deg syk Selv om frukt og grønt er noe av det sunneste du kan spise, så finnes det også varianter som kan gjøre deg syk.
Mor og datter deler samme mann: Når jeg ikke er i humør, får han moren min En mor og datter har avslørt at de deler samme mann. De har også avslørt at de ikke tror det er noe galt med det.