Eks Playboy-modell Kelsey Turner dømt for drap

12/01/2023 20:50

Sofie

Nyheter
Foto: Privat
Foto: Privat
En tidligere Playboy-modell ble tirsdag dømt til minst 10 års fengsel etter at hun inngikk en bønnavtale i Las Vegas i 2019 som slo en psykiater i California.

Kelsey Turner, som angivelig dukket opp i Playboy Italia og Maxim, ble idømt en fengselsstraff på mellom 10 og 25 år i en rettssal i Clark County, Nevada for sin rolle i døden til Dr. Thomas Burchard.

Legen, som var i et intimt og "transaksjonelt" forhold til Turner, ifølge påtalemyndigheten, ble myrdet og stappet i Turners bil i mars 2019, rapporterte Las Vegas Review-Journal.

Hun tok tidligere en Alford-påstand, som er en skyldig påstand mens hun opprettholder uskyld, til annengrads drap i november.

Aktor sa at Turner, 29, instruerte kjæresten Jon Kennison til å angripe Burchard da legen besøkte paret i Las Vegas, rapporterte avisen.

Kennison slo 71-åringen med et balltre før offeret ble stappet i bagasjerommet på en Mercedes-Benz som var knyttet til Turner, meldte KTVN.

Politiet sa at Burchard reiste til Sin City for å avslutte det to år lange forholdet med Turner, rapporterte TV-stasjonen. Han hadde støttet henne og barnet hennes økonomisk, inkludert å betale husleien hennes, ifølge Las Vegas Review-Journal.

"Det er absolutt rom for mange slemme spekulasjoner om hva slags forhold var," sa sjefsadvokat Pamela Weckerly i retten under straffeutmålingen, ifølge Review-Journal.

"Jeg tror imidlertid fakta i denne saken viser at med hensyn til fru Turner, at dette var et transaksjonsforhold, uansett grad."

Turners forsvarsadvokat sa til avisen at hun var glad hennes klient fortsatt hadde en sjanse til et liv etter fengsel. "Jeg er helhjertet uenig i statens resitering av fakta," sa den offisielle sjefssjef Ashley Sisolak i en uttalelse tirsdag.

"Jeg er imidlertid glad for at Kelsey vil ha en sjanse til å gjenoppbygge livet hennes fremover. Jeg er også takknemlig for nedleggelsen for alle parter.»

Kennison ble i juli dømt til 18 til 45 års fengsel etter å ha inngitt en skyldig erkjennelse, og parets romkamerat, Diana Pena, erkjente seg skyldig i medvirkning til drap, men ga påtalemyndigheten nøkkelbevis, rapporterte KLAS.

"Hun var fornøyd med å la noen hun kjente i en årrekke, som støttet henne og barnet hennes økonomisk i en årrekke, råtne bak i bilen i ørkenen han betalte for," sa Weckerly om Turner, ifølge TV-stasjonen.

Læs også:

Hell eddik i vaskemaskinen: Når du ser hvorfor vil du aldri gjør noe annet Klesvask kan være veldig kjedelig, men selvfølgelig er nyvaskede klær alltid hyggelig. Personlig elsker jeg følelsen og lukten av helt rene klær. Jeg er nok ikke alene om dette.