Elev stakk lærer med kniv

19/08/2021 12:46

Emma Sletta

Nyheter
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Eleven angrep læreren med kniv i Skåne i Sverige.

En mann er brakt til sykehus i Sverige etter å ha blitt angrepet på en skole i Eslöv, i Skåne i Sverige. En elev er pågrepet, mistenkt for å ha stått bak.

Ifølge vitner skal den pågrepne gutten ha vært maskert og hatt på seg hjelm og skuddsikker vest. Det skriver Skånska Dagbladet

Ifølge flere svenske medier er mannen lærer på skolen. Han skal ha blitt knivstukket av en av elevene på skolen. 

Eleven som er pågrepet er 15 år gammel, mens den skadde læreren er 45 år gammel. Angrepet skjedde ved en ungdomsskole i den svenske byen.

«Vi pågrep gjerningspersonen utenfor skolen, og det er den informasjonen jeg har for øyeblikket,» sier politiets pressetalsperson Filip Annas.

Hele skolebygningen hvor hendelsen skjedde er nå sperret av. 

Ingen elever på skolen er skaddet, skriver Eslöv kommune på deres hjemmesider, der det også står at meldingen om angrepet kom klokka 8.41 torsdag morgen. Politi og redningstjeneste var raskt på stedet.

 

 

 

Læs også:

Fant en gammel matboks fra 1951 på loftet: Fikk sjokk da den ble åpnet Da et ektepar kjøpte en eldre bolig, bestemte de seg for at huset skulle renoveres. Under renoveringen fant de to matbokser, som var klemt fast under loftet i kjelleren. Innholdet i matboksene sjokkerte dem.