Etter Bruce Willis sin demensdiagnose: Nå kommer kona med en hjerteskjærende oppdatering

17/08/2023 09:30

Sofie

Nyheter
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
I mars 2023 fortalte skuespilleren Bruce Willis at han lider av demens.

Bruce Willis' kone Emma Heming Willis har delt et hjerteskjærende innlegg på Instagram for å gi en oppdatering om skuespillerens kamp mot demens og hennes rolle som omsorgsperson.

Die Hard-stjernen ble i år diagnostisert med frontotemporal demens (også kjent som FTD), som National Institute on Aging beskriver som «resultatet av skade på nevroner i hjernens frontallapper og tinninglapper».

Emma har tatt til sosiale medier og informert offentligheten om at skuespillerens tilstand var «ubehandlingsbar» og «har utviklet seg».

I lys av skuespillerens dårligere helse har Emma tatt på seg rollen som «omsorgsperson». Videre har hun tatt på seg ansvaret for å gi fansen oppdateringer om skuespillerens helse.

Men i en nylig serie med Instagram-historier brøt hun sammen da hun innrømmet at hun "ikke hadde det bra".

I følge Emma, ​​selv om hun har prøvd å gjøre sitt beste, sier hun at hun har slitt med "dysterheten" som følger med Bruces diagnose.

"Jeg vet at det ser ut som jeg er ute og lever mitt beste liv - jeg må gjøre en bevisst innsats hver eneste dag for å leve det beste livet jeg kan. Jeg gjør det for meg selv. Jeg gjør det for våre to barn Og Bruce, som ikke ville at jeg skulle leve på noen annen måte. Så jeg vil ikke at det skal bli misforstått," sa den tidligere modellen i videoen mens hun gråt.

I videoen sa hun også at hun har prøvd å holde seg sterk for familien som er avhengig av henne. Hun har, sammen med skuespilleren, 11 år gamle Mabel Ray Willis, og 9 år gamle Evelyn Penn Willis. Dette er skrevet av Independent.

Hun oppfordret også de som er "private omsorgspersoner" til å huske å bruke minst fem minutter og gjøre en "bevisst innsats" for å gjøre noe som gir glede.

I mars delte den tidligere modellen noen av favorittbildene hennes av mannen sin på parets 14-års bryllupsdag, og en video av paret som fornyer løftene sine på 10-års bryllupsdag.

Løftefornyelsen ble filmet av skuespillerens ekskone, Demi Moore, som han deler døtrene Rumer (34), Scout (32) og Tallulah (29) med.