Far drept: Grusom video lå på YouTube i flere timer

04/02/2024 17:00

Emma Sletta

Nyheter
Foto: Skjermbilde fra Youtube
Foto: Skjermbilde fra Youtube
En 32 år gammel mann er siktet for å ha drept sin far. Deretter la han ut en grusom video på YouTube som var offentlig tilgjengelig i flere timer.

En helt vanvittig og makaber sak beskrives nå i flere medier i USA.

Ifølge NBC News og flere andre store amerikanske medier er en 32 år gammel mann fra Pennsylvania arrestert og siktet for å ha drept sin far.

Samtidig skal han ha lagt ut en video på YouTube der han holder farens avkappede hode i en plastpose og senere legger det ned i en gryte med kokende vann.

Videoklippet dukket opp på YouTube umiddelbart etter drapet og lå i offentligheten i fem timer, heter det.

Justin Mohn (32) ble pågrepet rundt klokken 4 lokal tid i en by 150 kilometer fra der politiet mener forbrytelsen skjedde, ifølge politisjef Pete Feeney i Middletown Township.

Allerede tirsdag hadde tiltaltes mor funnet liket av ektemannen og ringt politiet. De to hadde vært alene hjemme og sønnen var nå borte, så politiet mistenkte ham for å stå bak umiddelbart.

Artikkelen fortsetter under bildet...

Foto: Bucks County District Attorney's Office

Den drepte mannen har jobbet i over 20 år for det mediene beskriver som «myndighetene», og dette skal ha vært årsaken til at han ble drept.

I YouTube-videoen sier den nå arresterte 32 år gamle mannen at han anså faren som en forræder, i tillegg til å lange ut mot Joe Biden, Black Lives Matter, LHBTQ-samfunnet og Antifa-aktivister.

Videotjenesten har i ettertid bekreftet at videoen lå på deres enhet i flere timer, og de har gitt følgende uttalelse om saken.

– Videoen ble fjernet for brudd på våre regler om støtende innhold, og Justin Mohns kanal er stengt. Våre team jobber tett sammen for å unngå at det blir lastet opp igjen, skrev de.