Full priskrig: Nå dumpes prisene på smågodt

23/10/2017 13:37

Anniken Hauge

Nyheter
Full priskrig på smågodt opp mot helgens Halloween-feiring.

Hvis du skal kjøpe inn smågodt til helgens 'knask eller knep'-feiring, kan det lønne seg å gjøre det nå.

Flere dagligvarekjeder har nemlig i dag dumpet prisen på smågodt kraftig - Coops butikker Extra og Obs satt i dag ned prisen til kr 7,45 per hekto, skriver Nettavisen.

Når én kjede setter prisene så kraftig ned, blir de andre nødt til å følge etter:

Det tok derfor ikke lang tid før både Rema 1000 og Kiwi kastet seg inn i priskrigen og også satte ned sine priser til 7,45 kroner hektoet.

- Som vi har sagt mange ganger før, så gir vi oss aldri på pris. Hvis vi oppdager at lavpriskonkurrrent setter ned prisen på et produkt, så svarer vi, sier Kristine Aakvaag Arvin, kommunikasjonssjef i Kiwi, til Nettavisen.

Billigvarekjeden Europris har også kastet seg på bølgen, og har denne uken en kampanje på 6,90 kroner hektoet for smågodt.

I helgen ble det helt kaos i landets Coop Mega butikker, da kjeden satte ned prisen på smågodt til 30 kroner kiloen for å markere kjedens 30-årsjubileum. Dette førte til at butikkene etterhvert gikk tomme for smågodt, og flere kunder måtte gå skuffet og tomhendt hjem igjen. 

Les også: Kristian oppdaget to tyver foran huset sitt: Da han så hva de hadde i hendene, viste han ingen nåde
 

 

 

Læs også:

Ekspert avslører: Så ofte bør du faktisk dusje Alle har forskjellig syn på hvor ofte man skal dusje. Nå svarer en lege på hvor ofte du faktisk bør dusje
Far fikk sitt livs sjokk: Så baby i vaskemaskinen Det var et sjokk av de sjeldne som en far nylig opplevde da han kom hjem og sjekket den kjørende vaskemaskinen. Han hadde ikke forventet å stirre inn i et par øyne.