Gravid kvinne drept i bilen sin: Babyen er fortsatt i live

04/11/2022 07:22

Emma Sletta

Nyheter
OBS Arkivfoto. / Foto: Shutterstock.com
OBS Arkivfoto. / Foto: Shutterstock.com
En gravid kvinne har blitt angrepet og drept i bilen sin. Barnet kvinnen hadde i magen er fortsatt i live.

 Torsdag kveld ble en gravid kvinne angrepet med kniv da hun fikk fri fra jobb i den danske byen Holbæk.

Angrepet var så voldsomt at den 37 år gamle kvinnens liv ikke kunne reddes. Hun ble kjørt til sykehus i Holbæk, hvor hun ble erklært død.

Det opplyser midt- og vestsjællandspolitiet i en pressemelding tidlig fredag morgen.

Politiet forteller til TV 2 at barnet for tiden er i live og innlagt på sykehus. Politiet ønsker imidlertid ikke å gå nærmere inn på barnets tilstand eller hvor langt kvinnen var henne med graviditeten.

Politiet mottok meldingen om knivstikkingen torsdag kveld klokken 23.10. Da en patruljebil nådde Samsøvej, der angrepet fant sted, hadde gjerningsmannen flyktet.

Kvinnen var hardt skadet av flere stikkskader da patruljen nådde frem. Ifølge politiet hadde overfallsmannen dratt kvinnen ut av bilen, hvorpå gjerningsmannen hadde stukket henne flere ganger med kniv.

Et vitne forsøkte å stoppe angrepet, men forgjeves, ifølge politiet.

– Det er en forbipasserende kvinne som forsøker å gripe inn og tar tak i gjerningsmannen, men hun kan ikke forhindre drapet, sier han.

Tidlig fredag morgen var politiet massivt tilstedeværelse på Samsøvej, der det ble søkt med hunder i området gjennom natten.

– Vi har åpnet en omfattende etterforskning. På nåværende tidspunkt mistenker vi ingen konkrete gjerningspersoner, og vi kan foreløpig heller ikke si noe om hva som var motivet for drapet, sier politioverbetjent Martin Eise Eriksen i pressemeldingen.

Alle vitner som har vært i området rundt Samsøvej umiddelbart før gjerningstidspunktet, eller som på annen måte har lagt merke til personer eller kjøretøy på åstedet, bes kontakte Midt- og Vestsjællandspoliti på telefonnummer 114.