Han var prinsesse Dianas elsker: Du vil aldri gjette hva han gjør i dag

05/03/2022 09:28

Henrik R

Nyheter
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
James Hewitt hadde en femårig affære med prinsesse Diana. I dag ser imidlertid livet hans helt annerledes ut.

Prinsesse Dianas tidligere elsker, James Hewitt, jobber angivelig som gartner med en årslønn på 34.500 kroner. 

Det skriver Daily Mirror.

62 år gamle James Hewitt hadde en femårig affære med Diana som begynte i 1986, hvor han fungerte som kavalerioffiser.

I dag ser imidlertid livet hans markant annerledes ut, nå jobber han som gartner i området ved den leiligheten han bor i sammen med sin mor.

Han har blitt sett kjøre rundt med en gressklipper samt rive blader sammen på den rolige Devon-eiendommen, skriver MailOnline.

Imidlertid har andre innbyggere i herregården fra 1600-tallet hevdet at hans ferdigheter som gartner kanskje ikke er så gode som han selv tror.

En av beboerne hevder å ha ødelagt et gammelt tre i et mislykket forsøk på å få det til å se kongelig ut og forme det som et vinglass.

Pauline og Barry Presswell, som har bodd i bygningen i Farringdon, nær Exeter, sier de ble uvenner med ham som følge av hendelsen med treet.

"Han laget et hundemåltid ut av et vakkert 100 år gammelt tre som vi kan se fra vinduet vårt og pleide å elske," sa 76 år gamle Barry Presswell.

71 år gamle Pauline Presswell sa også at treet var redusert fra 5,5 meter til 3 meter i høyden, og at det nå «ser ut som en blekksprut».

Hun sa også at James Hewitt ansatte en "trekirurg" for å hjelpe til med arbeidet, som hun la til: «Jeg gikk ned for å prøve å stoppe dem og sa til og med at jeg ville bli der til de stoppet. Men det var for sent.»

James Hewitt har tidligere bodd i Marbella, hvor han drev en bar. Men da baren stengte, flyttet han inn i morens toromsleilighet, som er verdt rundt tre millioner kroner.

Prinsesse Diana innrømmet sin affære med Hewitt i den velkjente Panorama-dokumentaren fra 1995.

Hun innrømmet at hun hadde en affære med James Hewitt, som hun beskrev som «mer enn vennskap». Hun innrømmet også at hun elsket ham.

Men hun avslørte også at da han publiserte boken sin i 1994, der han avslørte deres affære, var mye av det 'fantasi', og hun ble knust av det faktum at hun hadde betrodd seg til og stolt på ham.

Mest av alt var hun imidlertid bekymret for hvordan hennes to unge sønner, Harry og William, ville reagere. Da boken kom på hyllene, var prins Williams reaksjon både moden, kjærlig og fullstendig hjerteskjærende - selv om han bare var 12 år gammel på den tiden.

Hennes tidligere beskyttelsesoffiser, Ken Wharfe, skrev om saken i sin bok 'Diana: Closely Guarded Secret'.

«Hewitt, en naturlig sjarmør, ga henne oppmerksomheten og kjærligheten hun elsket, og så lidenskapen hun lengtet etter», skriver han i boken.

Paret møttes vanligvis i en gammel hytte i Devon som tilhørte Shirley, James Hewitts mor, hvor 'de knirkende gulvplankene på soverommet fortalte historien mer høyt enn noen tilståelse'.

Gjennom årene har den tidligere kapteinen blitt tvunget til å benekte flere ganger at han er prins Harrys virkelige far.