Hevdet at hun er Madeleine McCann: Nå svarer Maddies foreldre

23/02/2023 09:23

Emma

Nyheter
Foto: Privat/Instagram
Foto: Privat/Instagram
Julia Faustyna Wendells melding har nådd Storbritannia, og nå har Maddies foreldre svart.

Polske Julia Faustyna Wendell har gått viralt etter at hun på Instagram sa at hun var overbevist om at hun er den savnede Madeleine McCann. 

21-åringen opprettet nylig en Instagram-profil med brukernavnet @IamMadeleineMcCann, som hun hevder ved hjelp av bilder at hun er den savnede Maddie.

Det er blant annet den karakteristiske prikken i øyet, samt andre lignende trekk som har overbevist den polske kvinnen om at hun er den savnede briten.

Og hvis du tror Julia, Maddies foreldre, Kate og Gerry McCann, har blitt enige om å ta en DNA-test for å avgjøre om Julia er datteren de ikke har sett siden 2007.

- Takk for støtten. Kate og Gerry McCann har blitt enige om å ta en DNA-test, skrev kvinnen i sin Instagram -bio, ifølge New York Post.

Julia forteller på Instagram-profilen sin at hun ikke husker så mye fra de første årene – bortsett fra å være på ferie på et varmt sted med mange hus i sterke farger. I tillegg har familien hennes ingen bilder av henne fra en svært ung alder.

Julia benekter at hun står frem med sin påstand om å få oppmerksomhet. Hun vil bare vite sannheten.

McCanns har ennå ikke bekreftet at de har blitt enige om å ta en DNA-test.

Men en kilde nær McCanns fortalte Daily Star at de fikk vite om Julia etter at hun gikk viralt med Instagram-kontoen sin.

Ifølge media skal kilden ha sagt at familien ikke tar noen sjanser og er klar til å undersøke nærmere.

– De er villige til å se på alle ledetrådene. Jenta ser definitivt ut som Madeleine. Det kan ikke benektes, sier kilden.