Hotel Cæsar stjerne deler gledelig beskjed

16/02/2023 13:03

Sofie

Nyheter
Foto: Wikimedia Commons
Foto: Wikimedia Commons
For mange var Hotel Cæsar et populært show som mange var godt fornøyd med. TV-serien gikk på TV 2 og hadde mange fans opp gjennom årene.

Den første episoden ble sendt 24. oktober 1998 og siden har det blitt 33 sesonger.

Såpeoperaen ble avlyst i 2016 og avsluttet i 2017. Siste året ble serien vist på strømmetjenesten TV 2 Sumo.

Serien hadde mange populære karakterer og skuespillere, deriblant Kim Kolstad (52). Kim Kolstad spilte Jens-August Anker-Hansen i serien.

Siden Hotel Cæsar ble tatt av skjermen, dukket Kolstad opp i ulike tv-programmer som «Camp Kulinaris», «Fangene på fortet» og «Masterchef».

Han har imidlertid ikke vært på TV på en stund. Nå starter han en helt ny podcast kalt «Generasjonspodden». Han driver det sammen med datteren Chloé-Fleur Kolstad (18).

Chloé-Fleur Kolstad er selv skuespiller og er kjent for sin rolle i komedie-dramaet "Kjære landsmenn", hvor hun blant annet spiller mot Ine Jansen og Atle Antonsen.

I podcasten snakker far og datter om «alt mellom himmel og jord».

– Vi har jo hatt en liten drøm om å gjøre det lenge, men da har vi snakket mest om å spille skuespill sammen. Det ble visst podkast først! Vi er energiske typer og har like visjoner, så vi fylles opp av hverandres energi, sier datteren til TV 2.

Hun forteller om hva de kommer til å prate om i podkasten.

– Vi kommer til å snakke om utroskap, rasisme, hvordan det er å kysse folk på TV, porno, men også om depresjon, angst og en del spiritualitet.

Hun gleder seg til å samarbeide med faren sin.

– Vi er jo begge opptatt av hvordan man kan oppnå mest mulig fred og indre ro, men synes også det er morsomt å snakke om mer tabloide tema.