Hva brukes det tredje rommet i vaskemaskinen din til? Få vet det, men her er svaret

26/05/2024 14:18

Henrik R

Nyheter
Foto: Privat
Vi vasker alle klær, men det viser seg at mange av oss plasserer vaskemiddelet feil i maskinens rom. Det største mysteriet er imidlertid det tredje rommet. Hva brukes det til? Her får du svaret:

En vaskemaskin er en enhet som letter våre daglige gjøremål, men mange av oss vet fortsatt ikke hvordan vi korrekt skal plassere vaskemidlene i de forskjellige rommene.

Det største mysteriet er det tredje rommet.

Vi avslører hva det brukes til og hvilke vaskemidler som skal i.

Hva er det tredje rommet i vaskemaskinen din til?

Ikke mange kjenner svaret

De mest vanlige vaskemidlene er pulver og flytende vaskemiddel. Selv om de små såkalte 'pods', som særlig er populære i USA, har blitt populære, foretrekker mange fortsatt pulver.

Husk at vaskemaskinen ikke bruker alle vaskemidlene på én gang, men tilsetter dem etter det valgte programmet, så det er veldig viktig å plassere pulveret i riktig rom.

Det viser seg at mange ikke har noen idé om hva de forskjellige rommene i skuffen brukes til.

Her kommer vi inn i bildet.

Foto: Privat

  • Blomsten markerer skyllemiddel.

  • Symbol I er for forvaskemiddel.

  • Symbol II markerer hovedvask: Rommet indikerer at dette er stedet for ditt vanlige vaskemiddel.

Ubehagelig lukt fra vaskemaskinen? Ikke glem å regelmessig rense vaskemaskinens skuff

Noen ganger begynner en ubehagelig lukt å spre seg fra vaskemaskinen vår.

Hvordan håndterer vi det?

Ikke glem å regelmessig rense vaskemaskinens skuff. Den kommer i kontakt med rengjøringsmidlene, og rester kan samle seg på innsiden.

Sammen med fuktigheten fra en fullført vask, kan det begynne å mugne og avgi en ubehagelig lukt.

En god metode for dette er å bruke hvit eddik. Du kan gjøre dette ved å helle eddiken direkte i trommelen, eller du kan helle den ned i skuffene for vaskemiddel, og deretter starte en vask uten klær.

Hvis lukten ikke forsvinner, kan det være en god idé å se nøye på trommelen i vaskemaskinen, hvor skitt og fuktighet også kan samle seg.

Dette problemet kan du håndtere med oppvasktabletter.

Plasser rett og slett 2-3 tabletter direkte i trommelen og start vaskemaskinen på et program med høy temperatur. Deretter bør vaskemaskinen din være ren som ny.

Læs også:

Legg det under jordbærplanten din: Da får du sommerens beste avling Det er en vanlig frustrasjon blant jordbærdyrkere å se rikelig blomstring uten at innhøstingen følger etter.
Dette er hva vitenskapen sier om å spise en banan til frokost Selv om det ikke er ideelt som et første måltid, kan det være fordelaktig å spise en banan før frokost eller som en del av en balansert frokost.