IKEA med oppsiktsvekkende nyheter

24/10/2023 10:00

redaktion

Nyheter
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
IKEA kan tilsynelatende selge hva som helst.

Oktober er den store måneden for skrekk og gru, og mange kjeder og butikker kjører spesielle Halloween-temaer gjennom hele måneden.

Den svenske møbelkjeden Ikea har tidligere hatt Halloween-tema på menyen, noe vi så i Japan i fjor med svart softice og den spesielle Ninja Hot Dog-pølsen med kulsort pølse og brød.

Rosa bolle med svart kyllingpølse og ost

Ikea blir ikke dårligere i år og i løpet av oktober selger de nok en unik pølserett bestående av en kulsort pølse i rosa (!) brød med gul stripe og det som ser ut som sennep, men som faktisk er ost.

Og reaksjonene har ikke latt vente på seg. Instagram-profilen kl.foodie – med nærmere en million følgere – har lagt ut en video der de tester spesialpølsa, og engasjementet er høyt med 17,1 millioner visninger og over 30.000 kommentarer.

– Det er ingen sjanse for at det er bra for menneskekroppen, skriver en av de mange som har reagert på videoen.

– Det ser ekkelt ut, men jeg vil likevel prøve det, skriver en annen. En tredje lurer på hvem som tok opp denne pølsen på et møte og fikk den godkjent.

– De kan tydeligvis selge hva som helst, skriver Instagram-brukeren.

Dårlige nyheter

Den dårlige nyheten for alle i Norge som ønsker å spise den svarte pølsen eller lurer på hvordan et rosa pølsebrød smaker, er at det foreløpig kun selges i Malaysia og kun i en begrenset periode.

Nedenfor kan du se en video av oppfinnelsen.

Læs også:

Kongelig tatt på fersken i 87 km/t: Nå må boten betales Prinsen ble oppdaget i å kjøre for fort.
Her er forskjellen på mandariner og klementiner De smaker godt, men hva er egentlig forskjellen?