Jan Thomas deler triste nyheter: Vond helsebeskjed

19/10/2023 08:57

Sofie Hansen

Nyheter
Foto: Fremantle/TV 2
Foto: Fremantle/TV 2
Nå deler han en trist helsebeskjed.

Jan Thomas (56) er et navn kjent for de fleste av landets innbyggere. Han ble først kjent for nordmenn som stylist, og han etablerte seg som et kjent og kjært ansikt på TV-skjermen.

Den kjente stylisten var blant annet en av dem som satt i juryen i hitprogrammet til NRK «Maskorama» og vi så ham også i «Drag me out» på TVNorge.

Etter tiden i «Maskorama» ble han programleder for «Jakten på Kjærligheten».

Han fant også kjærligheten på tv med Harlem Alexander (35) i programmet «Jan Thomas søker drømmeprinsen».

Jan Thomas får skryt som programleder for "Jakten på Kjærligheten, men nå slipper han en dårlig helsebeskjed.

I den nye episoden av podcasten «Jan Thomas og Einar blir venner» uttrykker han sin bekymring til kompisen Einar Tørnquist (41).

– Jeg vet ikke helt hva som har skjedd. I den venstre puppen min, i kjertelen, så har jeg merket at det har vært litt ømt og hovent, uten at jeg har tenkt så fryktelig mye på det, egentlig. Men i brystet mitt, i den kjertelen, så var det en liten klump som begynte å verke, sier han i podcasten.

Se og Hør var den første som omtalte saken. Den populære TV-profilen avslører at klumpen måtte opereres ut og ble sendt til testing.

– Jeg fjernet kjertlene i brystvevet mitt. Nå skal vi se om det er noe. Jeg har hatt det sånn lenge – og man er jo livredd for K-ordet.

I et intervju med Se og Hør sier Jan Thomas at han frykter at det er kreft og oppfordrer flere, spesielt menn, til å bli sjekket.

Det er kjent at personer ikke tar symptomene på alvor før det er for sent.

Jan Thomas venter på prøvesvar, men lover å oppdatere hvilke svar som kommer inn.

Læs også: