Jennifer Aniston med søt åpenbaring: "Han sender meg blomster hver morsdag"

26/08/2023 14:30

Sofie Hansen

Nyheter
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Jennifer Aniston har avslørt en rørende gest.

Den tidligere Friends-skuespillerinnen avslørte fruktbarhetskampene sine i 2022 etter å ha delt at hun tidligere gjennomgikk mislykket IVF-behandling i det skjulte.

Stjernen strømmet deretter inn gode ord om nyheten og avslørte nylig at hennes kollega og gode venn, skuespilleren Adam Sandler, samt kona Jackie, har vært en stor støtte for henne.

I et intervju med Wall Street Journal Magazine ble det rapportert at paret sender blomster til Jennifer hver morsdag. Det skriver Metro.

Aniston og Sandler er nære venner, og vennskapet deres går helt tilbake til tidlig på 90-tallet, da de møttes til frokost sammen på den amerikanske kjeden Jerry's Deli.

I løpet av deres lange vennskap har paret spilt i tre filmer sammen, Just Go With It (2011), Murder Mystery (2019) og dens oppfølger, som kom ut i år.

I fjor åpnet den 54 år gamle stjernen opp om hvor vanskelig spekulasjonene om hennes fruktbarhet var.

«Alle årene med spekulasjoner ... Det var veldig vanskelig. Jeg gikk gjennom IVF og drakk kinesisk te, you name it. Jeg kastet alt på den. Jeg ville gitt hva som helst hvis noen hadde sagt til meg: «Frys ned eggene dine». Du tror det bare ikke. Så her er jeg i dag. Skipet har seilt, sa hun.

Hun sa også at til tross for vanskelighetene med å bli gravid, angrer hun ikke på at hun ikke fikk barn.

"Jeg angrer ikke i det hele tatt. Jeg føler faktisk litt lettelse nå fordi det ikke er mer," kan jeg? Kan være. Kan være. Kanskje." Jeg trenger ikke tenke på det lenger," fortsatte hun.

Aniston - som var gift med Hollywood-stjernen Brad Pitt mellom 2000 og 2005 - skjøt også ned mistanker om at grunnen til at hun ikke fikk en baby var fordi hun var "egoistisk".

"Jeg tenkte bare på karrieren min. Og Gud forby en kvinne å være vellykket og ikke få barn. Og grunnen til at mannen min forlot meg, hvorfor vi slo opp og avsluttet ekteskapet vårt, var fordi jeg ikke ønsket å gi ham en barn. Det var absolutt løgn. Jeg har ingenting å skjule på dette tidspunktet," sa hun.

Læs også:

Derfor bør du spise det hvite «rusket» på klementinen Vi alle elsker frukten for sin friske duft, søte smak og at den er så enkel å skrelle. Men det er faktisk det hvite «rusket» som skjuler en skattekiste av næringsstoffer.