JYSK med nyhet

18/01/2023 12:31

Emma

Nyheter
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Jysk kommer med helt ny mulighet.

Visste du at det ikke bare er flasker du kan pante? Lista er nemlig lang over ting om kan leveres tilbake til butikken i bytte mot noe tilbake.

Jysk er nemlig nå i gang med å teste ut et nytt konsept på sin nyåpnede butikk i Bergen på Midtun fra og med 19. januar.

Det skriver Jysk i en pressemelding.

I samarbeid med UFF ønsker Jysk å bevisstgjøre helse- og miljøgevinster ved et putebytte.

- Det blir en pilot, for å måle interessen blant kunder. Er det en suksess, viderefører vi konseptet til andre butikker, forteller kommunikasjonssjef Fatima Elkadi i Jysk.

Jysk kalder det nye konceptet for Pute-pant.

Jysk anbefaler nemlig et putebytte etter 2 år av helsemessige årsaker. I tillegg anbefales det å riste puta daglig, og vaske den helst 2 ganger i året. 

- Samarbeidet med UFF gjør det enklere for oss som selskap å ta gode miljøvalg. I tillegg ønsker vi også å fasilitere for at kunden kan ta gode miljøvalg når de har tekstiler de ønsker å bli kvitt, sier Martina Pohjanen, sjef i Jysk Norge.

JYSK inngikk samarbeid med UFF Norge i 2022, og har siden samlet inn 8,5 tonn med tekstiler til miljøorganisasjonen. 

I dag finnes det 13 innsamlingscontainere utenfor JYSK rundt om i Norge, med et mål om å fortsette å tilby alle handlende kunder hos kjeden en mulighet til å levere tekstil til gjenvinning. 

Hos JYSK Midtun den 19.januar er det gamle hodeputer med naturfyll som etterlyses mot en rabattkuppong fra JYSK.