Kardashian-familien i dyp sorg

11/01/2023 16:44

Sofie

Nyheter
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Kardashian-familien går for tiden gjennom en stor sorg.

Folk over hele verden følger livet til Jenner/Kardashian-familien daglig. Det er faktisk nesten umulig å ikke følge med, da familien både har en enorm plattform på sosiale medier samt sin helt egen realityserie.

Og selv om glamorøse bilder fra deres 'perfekte liv' blir delt på nettet, kan en verdensstjerne godt bli rammet av en dyp tristhet.

Det er bekreftet at Khloe Kardashians eks, Tristan Thompson, har mistet sin mor, Andrea.

Dette melder blant annet TMZ.

Kilder sier også at Tristans mor, Andrea, fikk hjerteinfarkt hjemme torsdag. Hun ble hastet til et lokalt sykehus, hvor medisinske eksperter prøvde å gjenopplive henne, men hun kunne ikke reddes.

Kilder rapporterer også at Tristan forlot Los Angeles så snart han kunne for å være sammen med familien sin i Toronto.

Tristan la ut massevis av bilder med moren sin gjennom årene, og det er tydelig at de var veldig nærme. Han delte også bilder av Andrea med barna sine – inkludert datteren True, som han har med Khloe Kardashian.

På Instagram har momager Kris Jenner delt et rørende innlegg der hun sender tankene og bønner til Tristans familie.

"Jeg er så knust over den plutselige bortgangen til Tristans mor, Andrea. Mine tanker, bønner og all min kjærlighet er hos Tristan, Amari, Dishawn og Daniel. Du var den mest fantastiske, dedikerte, hengivne og uselviske moren og en så kjærlig, snill og fabelaktig bestemor. For en velsignelse du var for familien din! Jeg kommer til å savne deg Andrea," skrev Kris Jenner på sin Instagram.

Vi her i redaksjonen sender også varme tanker til alle pårørende i denne tunge tiden.