Kjøper du Nescafé pulverkaffe bør du lese dette

01/06/2024 10:19

Sofie

Nyheter
Foto: Shutterstock
Det er god grunn til å lese videre her om du kjøper Nescafé pulverkaffe.

Har du en travel hverdag og elsker kaffe, er du sannsynligvis en av dem som har pulverkaffe hjemme i kjøkkenskapet.

Kvaliteten på pulverkaffe kan imidlertid variere betydelig fra merke til merke, og for å hjelpe deg med å navigere i kaffejungelen har Tasting Table nå tatt saken i egne hender.

De gjorde en smakstest og rangerte pulverkaffe fra flere forskjellige merker.

Nescafé har lenge vært et anerkjent merke innen pulverkaffe, og det er absolutt også favoritten i mange hjem. Til tross for sin popularitet, får merket hard kritikk for sin kjedelige og uinspirerende smak i Tasting Tables test.

Vinneren av testen

Noen av merkene som gjorde det bra i den nevnte testen er Starbucks' Pike Place Roast og Italian Roast. Disse to variantene blir berømmet for sine velbalanserte smaksprofiler og for å være fri for de sure notene som noen ganger påvirker pulverkaffe.

Det skal også nevnes at Starbucks kaffe er i det dyrere prissegmentet, noe som selvfølgelig også er verdt å vurdere.

For de som leter etter en billig løsning uten å gå på akkord med kvaliteten, fremheves Caf Bustelo som et godt alternativ.

I testen imponerer den med sine dype og konsentrerte smaksnoter, noe som gjør den til et perfekt valg for de som foretrekker en sterkere kaffeopplevelse.

Det er verdt å huske at disse testene bør tas med en klype salt, da hver person har sine egne preferanser når det kommer til kaffe.