Kommer tilbake: Gode nyheter for alle Quality Street-fans

02/11/2022 09:45

Emma

Nyheter
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Nå er det gode nyheter for sjokolade-elskere.

Quality Street har gjort en god figur i mange godteriskåler rundt om i verden, og nå kommer en tidligere utgått sjokolade tilbake til sortimentet.

Dette er den populære Honeycomb Crunch, som var en dekadent mørk sjokolade med karamell i midten, som kom i en brun innpakning.

Quality Street avduket den tilbakevendende sjokoladen i et innlegg på det populære sosiale mediet Facebook. Her skrev de på følgende:

"Det er den tiden igjen ... Vi er TILBAKE med en ny boks og en eksklusiv søt 'Honeycomb Crunch.'"

Quality Street har det siste året tatt en rekke kontroversielle beslutninger om å endre emballasjen til de høyt elskede sjokoladene. Det har fått mye kritikk på nettet, men denne avgjørelsen ser veldig annerledes ut.

Kommentarfeltet er spent på å se den ikoniske sjokoladen komme tilbake. Det avsløres ved at folk i kommentarfeltet reagerte med mange hjerteemojier.

Men mange andre hadde håpet at det var kaffesjokoladen som kom tilbake.

Det skriver det britiske mediet The Mirror.

Den kommer i kjølvannet av en undersøkelse fra 2021 der kundene ville ha retrosjokoladen med kaffekrem tilbake.

"Jeg skal ikke kjøpe noe før dere får kaffekremen tilbake," mens en annen skrev:

"Få kaffen tilbake".

Læs også:

Han legger oppvasktabletter i toalettet: Se nå hva som skjer En brusetablett er en vanlig husholdningsartikkel som ofte brukes til å rengjøre proteser eller badet. Men visste du at en brusetablett også kan brukes til å friske opp toalettet ditt?
Med dette trikset kan du få de gamle gule putene til å se nye ut: Kun 1 ingrediens kreves Puter endrer farge over tid, fra den helt hvite fargen til gul. Dette skyldes mange forskjellige faktorer, hvorav de vanligste er støvmidd og svette. Det hjelper ikke å bytte trekk, så her kommer et triks som hjelper.