Kone hater mannens ville tatovering: Du vil le så du gråter når du ser den

05/05/2024 22:53

Henrik R

Nyheter
Foto: TikTok
Foto: TikTok
Det er ofte et tegn på stor kjærlighet å tatovere et minne om en annen på sin egen kropp. Det er sikkert også tilfellet for Jarrie, som har fått en helt spesiell tatovering som hans kone derimot ikke er begeistret for.

Jarrie og hans kone driver sammen en TikTok-kanal, hvor de deler morsomme hendelser fra hverdagen. Begge er fulle av tatoveringer, og da Jarrie laget en video der han viser sin 'morsomste' tatovering, gikk videoen viralt - kanskje til konas fortvilelse.

De har mer enn 15 000 følgere på kontoen deres, og de var spesielt begeistret for Jarries uvanlige tatovering.

Paret fra Australia har en forkjærlighet for tatoveringer, og den morsomste tatoveringen han har, er faktisk et portrett av sin kone.

Det er ikke et portrett av kona der hun er fanget i et vakkert øyeblikk. Tvert imot. I stedet er det et bilde som kanskje sier mye mer om deres forhold enn andre bilder.

Hennes ansiktsuttrykk sier alt.

At Jarrie har fått en slik tatovering beviser at paret har en spesiell sans for humor. "Jeg elsker det, hun hater det," skrev Jarrie i forbindelse med opplastingen av videoen.

Det originale bildet viser også Jarrie. På det har kona, Tegan, fortsatt lyst hår og veier noen kilo mer. På nesten et år reduserte hun vekten sin fra 130 til 77 kg.

Det morsomme klippet er nå sett mer enn 3,5 millioner ganger.

Selvfølgelig kan TikTok-brukerne også le av det.

"Hvis ikke mannen min også får en dårlig tatovering av meg, vil jeg ikke ha ham mer, ok," kommenterte en bruker for eksempel.

Læs også:

Han legger oppvasktabletter i toalettet: Se nå hva som skjer En brusetablett er en vanlig husholdningsartikkel som ofte brukes til å rengjøre proteser eller badet. Men visste du at en brusetablett også kan brukes til å friske opp toalettet ditt?
Med dette trikset kan du få de gamle gule putene til å se nye ut: Kun 1 ingrediens kreves Puter endrer farge over tid, fra den helt hvite fargen til gul. Dette skyldes mange forskjellige faktorer, hvorav de vanligste er støvmidd og svette. Det hjelper ikke å bytte trekk, så her kommer et triks som hjelper.