Kong Frederiks Madrid-bilder når nye høyder: Nå sier han endelig fra

03/02/2024 20:00

Sofie

Nyheter
Foto: Shutterstock
Nå tar han endelig bladet fra munnen.

Et nytt kapittel i mediestormens bok er skrevet. Da bilder av kong Frederik, etter et nattlig besøk hos den meksikanske TV-personligheten Genoveva Casanova, dukket opp, sendte det sjokkbølger gjennom både det danske og det spanske kongehuset.

Nå bryter Casanovas eksmann, Cayetano Martínez de Irujo, tausheten og avslører hvordan episoden har påvirket familien, skriver Daily Mail .

Under et intervju med den spanske journalisten Susanna Griso snakker Martínez de Irujo om de kontroversielle bildene som ble tatt i Madrid.

"Det er en sak som vil bli tatt opp i retten. De (bildene, red.) har påført Genoveva og barna våre mye smerte. Mye smerte," sier han og understreker den følelsesmessige belastningen saken har ført med seg på hele familien.

Casanova og Martínez de Irujo, som giftet seg i 2005 og ble skilt to år senere, deler tvillingene Luis og Amina, nå 22

Episoden mellom den danske kongen og den spanske TV-personligheten fant sted etter et besøk på et kunstmuseum i den spanske hovedstaden, etterfulgt av en middag og et besøk i Casanovas leilighet. Kong Frederik ble oppdaget dagen etter da han forlot leiligheten, noe som førte til spekulasjoner og rykter.

Casanova har ivrig avvist ryktene og lagt vekt på vennskapet mellom henne og den danske kongen, mens det danske kongehuset har valgt å tie om saken.

«Vi kommenterer ikke rykter og insinuasjoner», har kongehusets kommunikasjonsavdeling uttalt gjentatte ganger.