Kongehuset avkrefter rykte

21/02/2023 14:24

Sofie

Nyheter
Foto: Pressebilde/Kongehuset.no
Foto: Pressebilde/Kongehuset.no
Falske bilder har florert på nettet den siste den.

Den siste tiden er det skrevet sider og sider om bildet som Sophie Elise Isachsen (28) publiserte sammen med venninnen Nora Haukland (25).

Haukland stilte med en liten gjennomsiktig pose i hånden, som tilsynelatende inneholdt et hvitt pulver.

Bildet ble raskt fjernet, men det har vært flere forskjellige skjermbilder siden. Det førte også til et skjermbilde fra kongehuset som gikk rundt på internett.

Nå avkrefter kongehuset at meldingsutvekslingen i skjermdumpen er ekte, ifølge Nettavisen.

Foto: Instagram/skjermbilde

«Dette skjermbildet er åpenbart falskt, og vi er ikke avsender av det», skriver kommunikasjonssjef ved Slottet, Guri Varpe, i en e-post til avisen.

Det er ikke kjent hvordan kongehuset stiller seg til disse falske skjermbildene.

Det er ikke kjent hvem som står bak det falske skjermbildet, og heller ikke hva som var i posen Haukland hadde. Det skriver VG.

Læs også:

Han legger oppvasktabletter i toalettet: Se nå hva som skjer En brusetablett er en vanlig husholdningsartikkel som ofte brukes til å rengjøre proteser eller badet. Men visste du at en brusetablett også kan brukes til å friske opp toalettet ditt?
Forskere forteller: Derfor skal du ikke drikke kaffe om morgenen For å få mest mulig ut av effekten av koffein bør vi ifølge forskning vente flere timer før vi drikker den første koppen.