Kvinnelig politibetjent fikk sparken: Hadde sex med kollegaene

26/01/2023 09:03

Sofie

Nyheter
Foto: La Vergne Police Department
Foto: La Vergne Police Department
En vanæret politibetjent, som hadde sex med kollegene sine mens de var på vakt, har nå blitt tilbudt 10 000 dollar for å opptre på en strippeklubb.

Maegan Hall, tidligere fra La Vergne Police Department, Tennessee, traff overskriftene tidligere denne måneden da det ble avslørt at hun hadde hatt affærer med sine medoffiserer.

Hun og en håndfull politi ble sparket etter at krumspringene deres, som involverte ville fester og sexting, kom frem i lyset. Men nå, etter oppsigelsen hennes, har en strippeklubb i Nashville tilbudt henne tusenvis for å gjøre et par show.

Deja Vu Showgirls sa at det var et godt tilbud, tatt i betraktning hennes nåværende økonomiske situasjon.

Regiondirektør Michael Durham sa til Scoop Nashville:

"Vi vil ha henne på Deja Vu Nashville 17. mars. To show. $5000 per show. "Jeg får den moralske forargelsen. Hun er imidlertid ikke lenger ansatt i La Vergne politiavdeling. Hun kan nå velge det som er best for henne økonomisk."

Dette kommer etter at en intern etterforskning utført av La Vergne politiavdeling fant at Hall og en rekke offiserer hadde vært involvert i upassende oppførsel mens de var på og utenfor skiftet.

Som et resultat ble hun og sersjant Lewis Powell, offiser Juan Lugo, sersjant Ty McGowan og detektiv Seneca Shields alle fritatt fra sine plikter.

Patrulje- og K-9-offiser Larry Holladay, patruljeoffiser Patrick Magliocco og patruljeoffiser Gavin Schoeberl ble også suspendert.

I følge etterforskningen hadde Hall vært "engasjert i et seksuelt forhold" med seks av de ovennevnte offiserene - inkludert to "mens han var på vakt og inne i byens eiendom".

I tillegg til Hall, skal to av de involverte politibetjentene, Magliocco og Powell, være gift med partnerne deres. Politisjef Burrell Davis kommenterte etterforskningen og resulterende oppsigelser og suspensjoner, og sa:

"Dette er en vanskelig situasjon for avdelingen vår og for byen, men jeg vil være tydelig på at handlingene til noen få ikke representerer denne avdelingen som helhet.

"Vi har tilstrekkelig personale til å dekke alle patruljeskiftene våre, og jeg har full tillit til vår offisers evne til å beskytte og tjene. Vi jobber iherdig for å gjenoppbygge tilliten til våre innbyggere og samfunnet vårt.

"Vi forstår at dette vil ta tid og flid fra våre kommandostab og offiserer for å reparere æren og integriteten til avdelingen vår."

Til tross for den høyprofilerte skandalen sa imidlertid Halls mann, Jeddiah Hall, at han planla å holde seg til henne.

- Jeg vet ikke hvordan han gjør det, han er mer en mann enn meg, men han prøver å redde ekteskapet sitt, sa Jedidiahs sjef, Coffee County Sheriff Chad Partin, til Daily Mail.

«Jeg tolererer ikke det som skjedde ved La Vergne politiavdeling, men han har absolutt ikke brutt noen lover. Han er offeret her. Det er ikke en lyte på posten hans. Han gjør en fenomenal, fenomenal jobb."

Læs også:

Legg det under jordbærplanten din: Da får du sommerens beste avling Det er en vanlig frustrasjon blant jordbærdyrkere å se rikelig blomstring uten at innhøstingen følger etter.
Dette er hva vitenskapen sier om å spise en banan til frokost Selv om det ikke er ideelt som et første måltid, kan det være fordelaktig å spise en banan før frokost eller som en del av en balansert frokost.