Liten gutt måtte hasteopereres etter å ha spist kjent snacks

08/07/2023 11:00

Emma

Nyheter
Foto: Privat
Foto: Privat
2 dager etter at familien hadde kost seg på sofaen med noe godteri, ble gutten syk og måtte hasteopereres.

Foreldre advarer nå om den vanlige snacksen, som kan ha farlige konsekvenser for små barn.

På en vanlig lørdagskveld nøt Nicole og Jake Goddard et koselig øyeblikk på sofaen med sine tre barn mens de så på "Mrs. Doubtfire." For å gjøre det ekstra koselig hadde familien laget popcorn, som de alle spiste av.

Plutselig begynte parets yngste sønn, Nash, å lage rare lyder. Foreldrene skjønte raskt at han ble kvalt.

Paret var lettet da gutten endelig kunne puste normalt igjen. De antok at han kunne ha fått popcorn feil i halsen og at situasjonen var under kontroll. Men de tok feil.

Mandag kveld begynte Nash å få feber, men Nicole ga ham noen smertestillende og la ham til sengs. Nicole syntes imidlertid det var noe unormalt med Nashs pust.

Hun bestemte seg for å ringe legen sin, som rådet henne til å dra til sykehuset umiddelbart.

- Klokken 18.00 ble Nash bedøvet og gjennomgikk en undersøkelse. Jeg gikk frem og tilbake og gråt hele tiden da min lille gutt ble operert. Jake ankom sykehuset akkurat i tide til å møte Nash da han våknet, skrev mamma Nicole i et Facebook-innlegg.

– Nash hadde popcorn i den ene lungen da han nesten ble kvalt. Kroppen hans hadde oppdaget det fremmedlegemet og hadde begynt å danne sekreter rundt det.» skriver mamma Nicole i et innlegg på Facebook.

– Betennelsen hadde ført til lungebetennelse i venstre lunge. Under operasjonen ble seks popcornkjerner fjernet. Situasjonen var så betent at legen ikke var sikker på om de hadde fått dem alle ut, så Nash var planlagt for en ny operasjon to dager senere. Det var virkelig en berg-og-dalbane-tur, men vi fikk fantastisk omsorg.

Moren delte innlegget sitt for å advare andre foreldre om hvor ille det kan gå hvis små barn spiser popcorn.

Læs også:

Ekspert avslører: Så ofte bør du faktisk dusje Alle har forskjellig syn på hvor ofte man skal dusje. Nå svarer en lege på hvor ofte du faktisk bør dusje
Far fikk sitt livs sjokk: Så baby i vaskemaskinen Det var et sjokk av de sjeldne som en far nylig opplevde da han kom hjem og sjekket den kjørende vaskemaskinen. Han hadde ikke forventet å stirre inn i et par øyne.