Masseskyting nær populær strand: 1-åring blant de skadde

30/05/2023 20:30

Emma

Nyheter
Foto: YouTube/WGN News
Foto: YouTube/WGN News
Det har vært nok en forferdelig masseskyting.

Ni personer ble skutt, inkludert et ett år gammelt barn, under et sammenstøt mellom to gjenger. Hendelsen utspant seg i et travelt område nær en strand i Hollywood, Florida, mandag kveld, sa tjenestemenn.

Politiet har pågrepet en person av interesse, men leter fortsatt etter en annen mistenkt som ble beskrevet som en svart mann med dreadlocks og iført en svart kortermet skjorte og camoshorts. Det sier talsperson Deanna Bettineschi i Hollywood-politiet.

«De sårede varierer i alder fra 1 år til 65 år,» sa Deanna Bettineschi.

Myndighetene sier skytingen skjedde i nærheten av Johnson Street og North Broadwalk, en travel gangvei med store palmer ved stranden, og mange restauranter og butikker.

Det skriver CNN.

Opptak fra byens strandkamera, live feeds, viser mennesker som flykter i panikk.

Da politiet rykket ut til området rundt klokken 18.45, fant de ni personer med skuddskader, sier Deanna Bettineschi.

De sårede ble fraktet til Memorial Regional Hospital og Joe DiMaggio Children's Hospital, ifølge Memorial Healthcare Systems talsmann Yanet Obarrio-Sanchez.

Selv om sykehusets talsperson sa at alle ofrene var i stabil tilstand, sa Deanna Bettineschi at en person ble operert sent mandag kveld.

Myndighetene ber folk om å holde seg unna området mens etterforskningen fortsetter.

Et tilfluktsrom er satt opp i nærheten av Johnson Street og North Ocean Drive.

"Dette er et område hvor familier kan gå, og de kan snakke med politiet på bakken og stille dem spørsmål om familiemedlemmer, og de kan også få informasjon om politibiler som kan være inne i åstedet," sa Deanna Bettineschi.

Hollywood ligger omtrent 30 kilometer nord for Miami og er hjemsted for Hollywood Beach, som er et populært turistmål.

Læs også:

Legg det under jordbærplanten din: Da får du sommerens beste avling Det er en vanlig frustrasjon blant jordbærdyrkere å se rikelig blomstring uten at innhøstingen følger etter.
Dette er hva vitenskapen sier om å spise en banan til frokost Selv om det ikke er ideelt som et første måltid, kan det være fordelaktig å spise en banan før frokost eller som en del av en balansert frokost.