Medie: Putin er dødene av kreft

07/03/2022 08:38

Emma

Nyheter
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Russlands president Vladimir Putin lider av kreft. Det er det en Pentagon-kilde som hevder.

Vladimir Putin har blitt diagnostisert med terminal tarmkreft, ifølge etterretningsrapporter fra Pentagon og i Ukraina.

Det antas at hans 'hovne ansikt' er et tegn på at han mottar kjemoterapi eller tar steroider. Hans ikke-smilende uttrykk viser at han har konstant smerte, sier amerikanske kilder. 

Det skriver Daily Star.

Dette kan potensielt ha gjort den russiske presidenten mer aggressiv. Det ryktes også at angrepet på Ukraina skyldes det faktum at han vet at han er døende og at han ønsker å forlate en arv.

En tidligere militær etterretningsoffiser som nå jobber i Pentagon har sagt at analytikere har studert den 69 år gamle Putin og at de mener han er alvorlig syk.

"Vi har sett ham smile tidligere, men innen 2022 er det få bilder av ham som ser glad ut," sier kilden.

"Hans blikk antyder at han har det vondt, og vårt folk forteller oss at hans sinte blikk mest sannsynlig er et resultat av at han har det vondt."

"Vårt folk er overbevist om at han er syk. Han er bekymret for koronaviruset, og derfor holder han sine ansatte på avstand."

Vladimir Putin beordret en invasjon av Ukraina torsdag 24. Siden da har han satt Russland i kjernefysisk beredskap, og vekket frykt for at en atomkrig kan være rett rundt hjørnet.

Landets utenriksminister har også sendt ut en advarsel om at hvis en tredje verdenskrig skulle skje, ville det innebære atomvåpen og være svært ødeleggende.

Tidligere utenriksminister og lege Lord Owen har også hevdet at presidenten tar muskelforsterkende medikamenter, noe som burde ha fått ansiktet hans til å forandre seg.

I tillegg har eksperter hevdet at de tror at Putins isolasjon under koronapandemien har hatt innvirkning på hans mentale helse, noe som har presset ham til å ta en beslutning om å invadere Ukraina.