Mette-Marit ble rasende: Reagerer på bildet med pulverposen

17/03/2023 09:10

redaktion

Nyheter
Foto: Kongehuset.no
Foto: Kongehuset.no
Sophie Elise Steen Isachsens berømte Instagram-innlegg tidligere i vinter fanget oppmerksomheten til internasjonale medier. Men det var ikke Sophie Elise som trakk oppmerksomheten.

Tidligere i vinter delte influencer Sophie Elise Isachsen et bilde av seg selv og medieinfluenser Nora Haukland.

Haukland, som er sammen med kronprinsessens sønn, Marius Borg Høiby, holdt en liten plastpose med noe som så ut som et hvitt pulver.

Under bildet, som ble slettet kort tid etter posting, skrev Sophie Elise selv: «livet blir ca. en milliard ganger morsommere når man bare gir faen».

Hva som er i posen er ennå ikke bekreftet.

Nora Haukland, som vanligvis er ganske aktiv med å legge ut på sosiale medier, kommenterte ikke bildet og har vært helt taus på sosiale mediekanaler siden det ble publisert.

Mette-Marit skal ha blitt rasende

Selv om Sophie Elise slettet bildet, gikk det viralt på sosiale medier. Mange andre tok skjermbilder av innleggene hennes og delte dem.

Etterpå sa Sophie Elise at bildet aldri skulle ha blitt publisert. Hun nevnte ikke venninnen Nora Haukland eller kommenterte innholdet i posen. Det skriver Sosialnytt.

Bildet har fått betydelig internasjonal oppmerksomhet.

Men da fordi det var Nora Haukland, den trolig fremtidige svigerdatteren til kronprinsessen, som holdt posen med det som så ut til å være et hvitt pulver.

Se og Hør skriver at etter det de erfarer, har bildet av Marius sin kjæreste med pulverposen gått hardt inn på hans mor, Mette- Marit, og ført til heftige diskusjoner hjemme på Skaugum – og hun skal ha blitt helt rasende.

Den tyske presse sammenlignet også den ekstravagante ungdomstiden til prinsessen. Ifølge Se og Hør skriver det tyske magasinet Adelswelt blant annet:  

–  I tillegg husker mange kronprinsesse Mette-Marits ville fortid. På pressekonferansen i forbindelse med forlovelsen med kronprins Haakon i 2001 innrømmet hun at hun hadde «testet og gått ut over grenser».

Den portugisiske «Post» refererte også til hendelsen, og beskrev kronprinsesse Mette-Marit som «Skandalendronningen».

På en pressekonferanse i anledning forlovelsen med prins Haakon var kronprinsesse Mette-Marit svært åpenhjertig og ærlig om sitt opprør i ungdommen.

Hun tok også anledningen til å ta sterk avstand fra narkotika.