Mor rasende på barnehagen: Hva har du gjort med sønnen min?

Foto: Heather Chisum
Foto: Heather Chisum
En mor ble grundig rasende da hun oppdaget hva barnehageansatte hadde gjort mot sønnen hennes.

En mor har skrevet et ekstremt sint innlegg på Facebook, der hun raser på sønnens barnehage

Moren, som heter Heather Chisum, ble sjokkert da hun tirsdag hentet sønnen fra barnehagen.

Imidlertid var det først da hun kom hjem at hun oppdaget hva barnehagen hadde gjort med sønnen, noe hun følte var dypt forkastelig.

En av barnehageansatte hadde med en grønn penn skrevet: 'Mor jeg har gått tom for bleier' midt i magen til den lille gutten.

Det var ikke på t-skjorten, men direkte på huden som den ansatte hadde skrevet på.

“Jeg trenger din mening. Er det greit, at jeg er rasende av dette? Eller overreagerer jeg?” Skriver moren i innlegget sitt på Facebook, som i skrivende stund har over 35.000 Facebook-delinger.

Foto: Heather Chisum

”Jeg antar at de skrev et notat om at han manglet bleier i går, og at jeg hadde oversett det. Men husk, jeg ser også personalet når jeg leverer inn og henter, så hvis jeg hadde oversett at han manglet bleier, kan en "Hey Heather, sønnens manglende bleier, kanskje du oversett lappen" ha fungert også, skriver Heather i innlegget sit på Facebook.

Det virker som en litt rystende oppførsel fra barnehageansatte, og enda mer rystende at de har skrevet det med blekk som ikke går lett av i vask.

Heather har vasket sønnen sin flere ganger, og det var fremdeles ikke nok til å bli kvitt.

“Jeg har prøvd å skrubbe den bort med utallige våtservietter, men den kan ikke komme av. Jeg hadde planer om å ta dem til stranden for å leke, men det kan jeg ikke nå, "sier Heather Chisum.

Foto: Heather Chisum

Etter Facebook-innlegget fikk Heather et hav av positive meldinger, men også noen negative, der folk tror hun bare kunne ha lagt merke til og gitt sønnen bleier.