Nå kunngjør Christian Eriksens agent: Det har Christian aldri sakt

06/08/2021 08:05

Emma

Nyheter
I går ble det kjent gode nyheter om Christian Eriksens fotballfremtid, men nå kunngjør agenten at landslagsspilleren aldri hadde sagt de ordene.

I går fikk mange fotballfans det store smile på leppene da det var klarhet i Christian Eriksens fotballfremtid.

Det italienske mediene Corriere dello Sport mente at Christian Eriksen hadde fortalt dem at han ville begynne å spille igjen om fire til fem måneder.

Men du forteller Christian Eriksens agent, Martin Schoots, i en tekstmelding til B.T. at Christian Eriksen aldri har sagt de ordene.

"Han har ikke sakt det. Avisen som siterer har ikke snakket med Christian eller meg. Det var ingen presse onsdag eller tirsdag. Og bare for å fjerne all tvil: Det er ingen tidsskala – det er ikke noe press," sa tekstmeldingen fra agenten til B.T.

Hvis Christian Eriksen kommer tilbake om fire til fem måneder, bør han være klar etter vinterpausen. Det er imidlertid ikke kjent hvilket lag han skal fortsette for.

I Italia får ikke Christian Eriksen spille så lenge han har en ICD-enhet i kroppen, og det kan bety at Eriksen i stedet må fortsette fotballfremtiden i et annet land.

Du kan lese forrige historie med Christian Eriksen nedenfor: