Netflix lanserer ny smartfunksjon

04/11/2021 10:25

Emma

Nyheter
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Netflix kaster seg over noe helt nytt.

Strømmegiganten Neflix tar fatt på noe helt nytt, ettersom Netflix-brukere som allerede har et abonnement snart vil kunne dra nytte av en ny spillfunksjon strømmetjenesten kaller "Netflix Games".

På onsdag vil Netflix rulle ut den nye funksjonen som lar brukere spille fem forskjellige mobilspill, inkludert "Stranger Things: 1984", "Stranger Things 3: The Game", "Shooting Hoops", "Card Blast" og "Teeter Up."

Foto: Netflix

«Vi ønsker å utvikle et spillbibliotek med noe for enhver smak – enten du vil spille et spill der du starter på nytt hver gang, eller om du vil fordype deg i en lengre spillopplevelse der du får muligheten til å fordype deg i favoritthistorien din», skriver Mike Verdu, VP for spillutvikling hos Netflix,  i en pressemelding.

«Vi er i de tidlige stadiene av å utvikle denne flotte spillopplevelsen, og vi ser frem til å ha deg med på reisen», avslutter han med.

I utgangspunktet er det imidlertid bare for Netflix-brukere som bruker Android, siden iPhone-funksjonen ennå ikke er klar til å bli lansert, og derfor må disse abonnentene vente litt lenger.

Netflix kan også si at de kommende spillene ikke vil være tilgjengelige hvis du er logget på en profil for barn.