Pokerlegende er død

16/05/2023 06:50

Emma

Nyheter
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Han ble innlemmet i pokerens Hall of Fame i 1988.

Den amerikanske pokerlegenden Doyle Brunson er død i en alder av 89 år i sitt hjem i gamblingbyen Las Vegas.

Det skriver nyhetsbyrået AP.

Doyle Brunson vant hele 10 turneringer i World Series of Poker – og han vant også to verdensmesterskap.

Prestasjoner som ga ham kallenavnet "The Godfather of Poker".

I 1979 skrev han boken "Super System", som var en av de første bøkene som fordypet seg i pokerstrategi. Senere utga han også et "Super System 2".

Fikk pokerhånd oppkalt etter seg

Han hadde til og med en pokerhånd oppkalt etter seg - 10-2 fordi det var den første hånden han mottok de to gangene han vant World Poker Championship.

Med sin karakteristiske cowboyhatt var han lett gjenkjennelig da han satte seg ved pokerbordene

Spesielt mestret han Texas Hold'em-pokervarianten, som er en variant der hver spiller får utdelt to kort – og deretter bytter på å satse, sjekke eller kaste seg – mens tre, ett og ett kort vises på bordet.

I 1988 ble han innlemmet i pokerens Hall of Fame. Han var den første amerikaneren til å vinne en million dollar i pokerturneringer, og det utgjorde mer enn seks millioner dollar i turneringsgevinster gjennom hele karrieren.

Læs også:

Reiseekspert advarer: «Drikk aldri vann» på et fly Reiseekspert mener at man bør holde seg unna vann på et fly med mindre det er flaskevann.
Annie var på stranden iført en "liten" bikini: Plutselig ba en kvinnen henne om å forsvinne En frustrert kvinne har avslørt at hun ble bedt om å forlate stranden av en sint kvinne fordi bikinien hennes var "for liten".