Prinsesse Ingrid Alexandra har planen klar

05/04/2023 10:28

Emma

Nyheter
Foto: Ida Bjørvik, Det kongelige hoff
Foto: Ida Bjørvik, Det kongelige hoff
Det er ingen tvil om at fremtiden ser lys ut for Norges populære prinsesse Ingrid Alexandra.

Norges prinsesse Ingrid Alexandra (19) har en lys fremtid foran seg, og privat ser alt veldig bra ut i disse dager.

Akkurat nå svirrer ryktene i fjellnasjonen, der det spekuleres i om prinsesse Ingrid Alexandra kan ha lagt planer om å reise til England for å studere etter sommerferien.

Prinsesse Ingrid Alexandra vil til utlandet

Tidligere har Ingrid Alexandra ved et par anledninger snakket om at det kan være interessant å studere i utlandet, slik hennes far kronprins Haakon gjorde i USA på Berkeley i California.

Medier som norske Se og Hør og  Svensk Damtidning spekulerer i at prinsessen kanskje vil til England for å studere, og dermed kommer hun også nærmere kjæresten Magnus, som går på Lancaster University Management School.

Det er derfor av både profesjonelle og romantiske grunner at turen for prinsen kan gå fra Norge til England etter sommerferien.

Læs også:

Han legger oppvasktabletter i toalettet: Se nå hva som skjer En brusetablett er en vanlig husholdningsartikkel som ofte brukes til å rengjøre proteser eller badet. Men visste du at en brusetablett også kan brukes til å friske opp toalettet ditt?
Med dette trikset kan du få de gamle gule putene til å se nye ut: Kun 1 ingrediens kreves Puter endrer farge over tid, fra den helt hvite fargen til gul. Dette skyldes mange forskjellige faktorer, hvorav de vanligste er støvmidd og svette. Det hjelper ikke å bytte trekk, så her kommer et triks som hjelper.