Prinsesse Ingrid Alexandra: Vekker stor oppsikt

24/01/2023

Sofie Hansen

Nyheter
Foto: Kongehuset.no
Foto: Kongehuset.no
Det ble flagget høyt over hele landet lørdag da prinsesse Ingrid Alexandra fylte 19 år. Den store dagen ble dekket av de fleste norske medier.

Også utenfor landets grenser er det mange mennesker som hyller tronarvingen til Norge.

Til ære for den store dagen er det sluppet to nye bilder av den nybakte 19-åringen.

Ett av bildene er av prinsessen som flyr fra hele 20 000 fot, eller mer enn 6000 meter, som har stått på ønskelisten hennes lenge.

- Da hun stilte opp i 18-årsintervju sa hun at hun ville hoppe fallskjerm, men at hun ikke fikk lov av mora. Men nå kan hun altså krysse det av «bucketlista». Hun er lik faren sin, som også elsker den slags utfordringer, uttalte Se og Hørs kongehusekspert Caroline Vagle i anledning prinsessens bursdag.

Både danske BilledBladet og svenske Svensk Damtidning var tilsynelatende imponert over bildet, som sistnevnte nettside beskriver som «uventet».

Storbritannias Daily Mail sendte også prinsessen gratulasjoner med den store dagen. Heller ikke her går fallskjermhoppingen stille.

- Prinsesse Ingrid Alexandra vekker virkelig oppsikt! Hun er åpenbart blitt en favoritt hos utenlandske medier. Så snart det dukker opp nye bilder, som det gjorde på bursdagen, blir det plukket opp av utenlandske nettsteder og magasiner, sier Vagle til Dagbladet.

- Både fordi hun nå er myndig, men også fordi vi ble mer kjent med henne da i form av bilder og intervjuer. Det vekket interessen! Ei kul jente som mange liker, og er nysgjerrig på.

Læs også:

Bestemor 57: Starter med OnlyFans for å betale husleie Viktoria Winslow har slått seg sammen med datteren Zoe for å starte med OnlyFans.
"Farmen kjendis" skaper sterke reaksjoner: Produksjonen bryter loven Årets "Farmen kjendis" har gitt mange dramatiske og minneverdige øyeblikk.