Prinsessebryllup satt på vent

23/01/2023

Emma Hansen

Nyheter
OBS Arkivfoto. / Foto: Shutterstock.com
OBS Arkivfoto. / Foto: Shutterstock.com
Bryllupet til prinsessen er satt på vent.

Bryllupsplanleggingen for prinsesse Märtha Louise og Durek Verrett er satt på vent.

Det er fordi den kontroversielle sjamanen trenger en ny nyre, avslører han i et intervju med tyske bild.

– Vi diskuterer ulike ideer, men jeg kan røpe her: Så lenge jeg ikke har en ny nyre, er bryllupsplanene satt på vent, sier han.

Durek Verrett begrunnet senere det samme overfor norske VG:

– Jeg vil ikke stå ved alteret og tenke på helseproblemene mine. Det skal være den beste dagen i våre liv – med en ny nyre, sier Verrett, og forsikrer at prinsesse Märtha Louise er enig.

Durek Verrett kan også fortelle at forholdet til svigerforeldrene, kong Harald og dronning Sonja, – stikk i strid med manges antagelser – er ganske bra, og at de har vist ham stor støtte.

Prinsesse Märtha Louises forlovede har også stått i sentrum for mange debatter og samtaler siden de to ble sammen i 2019.

Durek Verrett, som har blitt omtalt som den «kontroversielle amerikanske sjamanen», har en rekke verdier og synspunkter som ikke akkurat harmonerer med den norske kongefamilien.

Han har blant annet hevdet å kunne kurere både kreft og korona med en «spesiell medaljong».

Det førte til at den norske kongefamilien allerede i november sendte ut en pressemelding om at prinsesse Märtha Louise trakk seg fra sine offisielle verv og ikke lenger representerer kongefamilien.

Læs også:

Bestemor 57: Starter med OnlyFans for å betale husleie Viktoria Winslow har slått seg sammen med datteren Zoe for å starte med OnlyFans.
"Farmen kjendis" skaper sterke reaksjoner: Produksjonen bryter loven Årets "Farmen kjendis" har gitt mange dramatiske og minneverdige øyeblikk.