Putin ydmyket - igjen

15/07/2022 10:19

Emma

Nyheter
Foto: Shutterstuck.com
Foto: Shutterstuck.com
Putin står overfor en ny ydmykelse da russiske tropper er «i fare for å miste momentum».

Det britiske forsvarsdepartementet har publisert sin siste etterretningsoppdatering, der de hevder at «russiske styrker fortsetter å utføre artilleriangrep over en bred front».

"Russland har ikke oppnådd betydelig territorial fremgang det siste døgnet og står i fare for å miste et momentum bygget opp etter fangsten av Lysychansk. De aldrende sovjetiske kjøretøyene, våpnene og taktikkene som brukes av russiske styrker, gir seg ikke til raskt å gjenvinne eller bygge fart med mindre de brukes i overveldende masse - som Russland for tiden ikke er i stand til å bære," sa departementet.

"Til tross for 13. juli 2022-forhandlingene mellom delegasjoner fra Ukraina, Russland, Tyrkia og FN om korneksport og nylig forhandlet fangeutveksling, er utsiktene for bredere forhandlinger for å få slutt på konflikten fortsatt lave," la de til.

Putins separatistiske krigsherrer i Øst-Ukraina har sagt at de «forbereder et sted for henrettelsen» av to erobrede briter. The Sun rapporterer.

‘Heltekjempere’ 28 år gamle Aiden Aslin og 48 år gamle Shaun Pinner - begge medlemmer av Ukrainas hær - ble dømt til døden av en domstol etter angivelig å ha blitt lurt til å innrømme at de er terrorister.

Paret ble tatt til fange etter å ha gått tom for ammunisjon under den brutale beleiringen av Mariupol og dømt for å være ulovlige leiesoldater i en falsk rettssak mot Putins funksjonærer i den okkuperte Donetsk-regionen.

Separatiststyrker i Øst-Ukraina har nå akselerert planene om å henrette de to britene.

Datoen for henrettelsene vil ikke bli kunngjort på forhånd.

 

Læs også:

Han legger oppvasktabletter i toalettet: Se nå hva som skjer En brusetablett er en vanlig husholdningsartikkel som ofte brukes til å rengjøre proteser eller badet. Men visste du at en brusetablett også kan brukes til å friske opp toalettet ditt?
Med dette trikset kan du få de gamle gule putene til å se nye ut: Kun 1 ingrediens kreves Puter endrer farge over tid, fra den helt hvite fargen til gul. Dette skyldes mange forskjellige faktorer, hvorav de vanligste er støvmidd og svette. Det hjelper ikke å bytte trekk, så her kommer et triks som hjelper.