Robert De Niros har fått sitt syvende barn: Kjæreste fikk komplikasjoner under fødselen

15/07/2023 19:30

Sofie Hansen

Nyheter
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Robert De Niros partner led av komplikasjoner mens hun fødte barnet sitt, vil et nytt intervju avsløre.

De Niro tok nylig imot sitt syvende barn i en alder av 79 med kjæresten Tiffany Chen, en kampsportinstruktør. Født 26. april, kom den lille jenta - kalt Gia Virginia Chen De Niro - med en vekt på 8lb, 6oz.

Stjernen i Taxi Driver og The Godfather Part 2 introduserte sin nye datter for verden under et intervju med CBS Mornings, og droppet de store nyhetene ganske tilfeldig mens han ga et intervju som promoterte sin nye film About My Father.

Intervjueren begynte med å si: "Du har seks barn ...", men i en overraskende vending korrigerte den 79 år gamle skuespilleren dem og sa: "Syv faktisk, jeg har nettopp fått en baby."

Det er én måte å fortelle alle!

Mens hele intervjuet ennå ikke er sendt, har Gayle ertet noe av innholdet i intervjuet.

Hun sa: "Jeg sa 'Ville du ha en baby' og han sier: 'Ja, denne babyen er planlagt'. De ville begge ha denne babyen. De er over månen."

Tiffany Chen skal gi sitt første intervju siden hun fødte sitt første barn med De Niro, og dukket opp på CBS Mornings og snakket med Gayle King.

Hun er klar til å fortelle om sin egen erfaring, inkludert noen av komplikasjonene hun opplevde da hun fødte datteren. I intervjuet, som sendes 14.07.2023, vil hun gå mer i dybden om en «en fødselskomplikasjon» hun hadde.

De Niro avslørte også nylig at de seks andre barna hans ennå har møtt lillesøsteren deres, men sa at "de vil", i tillegg til at han klargjorde at babyen Gia hadde blitt "planlagt", og ble "brakt hit av kjærlighet".

Da han snakket med ET i dag i Canada, snakket De Niro om sine egne opplevelser av farskap, med stjernen som sa:

"Jeg tror aldri jeg har vært en kul far. Jeg er ok. Barna mine er til tider uenige med meg, de er respektfulle.

"Datteren min er 11 og hun gir meg sorg noen ganger, og jeg krangler med henne og forguder henne. Med min yngste nå vil det komme mer, men det er, du vet - det er hva det er."

De Niro og hans første kone, Diahnne Abbott, er foreldre til datteren Drena (51) og sønnen Raphael (46).

Han deler tvillingsønnene Julian og Aaron (27) med sin tidligere kjæreste, modellen og skuespillerinnen Toukie Smith. Han har også Elliot (24) og datteren Helen Grace (11) med ekskona Grace Hightower.

Hollywood-stjernen mistet nylig sitt 19 år gamle barnebarn Leonardo, sønnen til datteren Drena, mens De Niro sa i en uttalelse: "Jeg er dypt fortvilet over bortgangen til mitt elskede barnebarn Leo.

"Vi setter stor pris på kondolansene fra alle. Vi ber om at vi gis privatliv for å sørge over tapet av Leo."

Læs også:

Norsk duo med trist melding Duoen kommer nå med en trist melding.